Resultaten laden ...

Vaartkant 5

10.041 m2 bedrijfsruimte te koop in Roosendaal

Kenmerken

Prijs € 2.900.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Borchwerf-Noord
Bedrijventerrein BORCHWERF II B (ROOSENDAAL)

De plaatsing van het gebouw op het perceel draagt bij aan de efficiënte opslagmogelijkheden van het verharde terrein.

De overkapping zal voor verkoop worden ontmanteld en verwijderd van het terrein.

Terrein:
Het buitenterrein is nagenoeg volledig geasfalteerd en voorzien van belijning voor o.a. rijroutes en opslag. Het terrein is voorzien van voldoende straatkolken voor de afvoer van het regenwater. Het gehele terrein is omheind middels een hekwerk met inbraakbeveiliging. Voor het hekwerk staan beschermingsrails.

Twee separate ingangen:
Het object beschikt over twee separate ingangen: één aan de Vaartkant aan de zuidkant van het terrein en één aan de Wortelsteeke aan de noordkant van het terrein. Deze dubbele ontsluiting zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid en flexibiliteit in de logistiek. De brede inrit aan de kant van de Wortelsteeke beschikt bovendien over een parkeerterrein. Dankzij de twee ingangen leent het object zich ook voor eventuele splitsing.

Opleveringsniveau
- Lichtstraat in productieruimte;
- Airco in kantine/kantoorruimte;
- 4 elektrische overheaddeuren;
- HR++ beglazing;
- Ledverlichting;
- Krachtstroom;
- Mechanische ventilatie;
- Sanitaire ruimte;
- Elektrische laadpaal;
- Vrije hoogte van 6 meter.

Oppervlakte VVO:
Productieruimte: 1.369 m²
Entresol: 45 m²
Kantoor/kantine: 93 m²
Opslagruimte: 94 m²
Verhard buitenterrein: 8.440 m²

Bestemming:
Conform bestemmingsplan 'Reparatieplan Borchwerf II veld B' heeft onderhavig object een 'enkelbestemming Bedrijventerrein-2 met functieaanduiding 'detailhandel'. Geschikt voor bedrijven voor zover deze voorkomen in categorie 3.1 en 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten alsmede groothandelsbedrijven.

Uitbreidingsmogelijkheden:
Op het eigen terrein zijn er diverse uitbreidingsmogelijkheden gezien het beperkte bebouwde oppervlak ten opzichte van de perceelgrootte. Het maximum bebouwde oppervlak van het perceel bedraagt 75% met een maximale bouwhoogte van 15 meter.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Oud en Nieuw Gastel
Sectie: H.
Nummers : 2793, 2758 & 2741
Gemeente: Roosendaal en Nispen
Sectie: B.
Nummers: 6726, 6458 & 8360

Totale perceelgrootte: 14.656 m²

Kadastrale aantekeningen:
Op de diverse percelen rusten verscheidene zakelijke rechten, opstalrechten en opstalrechten Nutsvoorzieningen t.b.v. Brabant Water, Enexis, Tennet, de Brabantse Delta en de gemeente Roosendaal.

Locatie:
Bedrijventerrein Borchwerf II is een modern en dynamisch industrieterrein in gemeente Halderberge en Roosendaal, tussen Oud Gastel en Roosendaal, Noord-Brabant. Het terrein ligt tussen de A17 en A58, en is goed bereikbaar voor nationaal en internationaal verkeer, centraal tussen de Antwerpen, Vlissingen, en Rotterdam, en met verbindingen naar de internationale luchthavens in Amsterdam en Brussel.

Borchwerf huisvest diverse bedrijven in logistiek, distributie, productie, en dienstverlening. Dankzij de goede infrastructuur en gevestigde bedrijven is het terrein populair bij ondernemers. Vooral Borchwerf II trekt veel aandacht door zijn strategische ligging en uitstekende verbindingen naar grote Mainports. Meerdere grote distributiecentra zijn hier gevestigd vanwege deze voordelen.

Condities
Vraagprijs € 2.900.000 k.k.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Koopcontract
NVM koopovereenkomst voor Bedrijfsonroerend goed.

Bijzonderheden:
Eventuele transactie(s) dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan eigenaren van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van “Vaartkant 5” te Roosendaal.
De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Lenaers Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan