Resultaten laden ...

Transportweg 13 006

101 m2 bedrijfsruimte te koop in Oostburg

Kenmerken

Prijs € 119.500
Functie Bedrijfsruimte
Bedrijventerrein STAMPERSHOEK

Nette bedrijfsruimte aan de rand van bedrijventerrein "de Stampershoek" in Oostburg. Dit bedrijventerrein in West Zeeuws-Vlaanderen is centraal gelegen en huisvest diverse soorten bedrijven. De bereikbaarheid is uitstekend dankzij recente verbeteringen aan het wegennet in zowel Nederland als België.

De bedrijfsruimte, gebouwd in 2005, is vervaardigd uit een onderhoudsvriendelijk thermisch verzinkt stalen skelet, bekleed met geïsoleerde aluminium sandwichpanelen en heeft twee verdiepingen. Het dak is uitgerust met een lichtplaat voor voldoende daglicht. Zowel de boven- als benedenverdieping is verlicht. Verder is er een toiletruimte met wasbak en close-in boiler. Aan de voorzijde bevindt zich een loopdeur en een grote overheaddeur, evenals een koudwatertappunt geschikt voor een Gardena koppeling.

Indeling
De loods/bedrijfsruimte beschikt op de begane grond over een grote open ruimte met een meterkast, toiletruimte met wasbak en close-in boiler, een vaste trap naar de eerste verdieping en een koudwatertappunt. De eerste verdieping is een open ruimte die kan dienen als extra opslag/magazijn en biedt tevens de mogelijkheid om een kantoorruimte te creëren.

Kenmerken:
- Begane grond: 12.2 x 5.5 m
- Bovenverdieping: 6.2 x 5.5m
- Hoogte tot verdieping: 2,82 m
- Overheaddeur: 3.26 breed x 4.00 hoog
- Loopdeur: 80 cm
- Lichtstraat in het dak
- TL-verlichting op beide verdiepingen
- Toiletruimte met wasbak en close-in boiler
- Voorzien van elektra, water en isra punt
- Buitenterrein volledig verhard
- Mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein