Resultaten laden ...

Transportstraat 11

203 - 763 m2 bedrijfsruimte te huur in Bergambacht

Kenmerken

Huurprijs € 5.000 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Bergstoep
Bedrijventerrein De Wetering (Bergambacht)

Grote bedrijfsruimte op het bedrijventerrein van Bergambacht!

Aan de Transportstraat 11 - 13 in Bergambacht, bieden wij deze dubbele bedrijfsruimte met een zeer ruim oppervlak te huur aan. Het geheel bestaat uit een oppervlakte van ca. 966 m², verdeeld over de begane grond en eerste verdiepingsvloer. De begane grond bestaat uit een bedrijfsruimte, welke deels van elkaar is gescheiden middels een separatiewand. Er is op de begane grond tevens een kantoorruimte aanwezig van ca. 15 m². De totale oppervlakte op de begane grond bedraagt ca. 483 m². Er is onder andere een betonvloer, krachtstroom (400 Ampère), CV met radiatoren en 2 overheaddeuren (3,42 m breed x 4,11 m hoog) aanwezig.

De eerste verdieping is zowel toegankelijk middels een trap aan de voorzijde van de bedrijfsruimte, als een trap aan de achterzijde. Op de eerste verdieping is ca. 203 m² ingericht als kantoorruimte en ca. 280 m² als bedrijfsruimte, welke van elkaar is gescheiden middels een separatiewand. Lichttoetreding geschiedt middels diverse lichtstraten en er is een houtvloer, badkamer en 2x toiletruimten aanwezig.

Deze grote bedrijfsruimte is voorheen onder andere in gebruik geweest als productiekeuken/ cateringbedrijf, maar de ruimte is tevens zeer geschikt als werkplaats, magazijn of opslagruimte. In overleg met de verhuurder zijn er tal van mogelijkheden qua opleveringsniveau/ inrichting van deze bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte is recent voorzien van een gerenoveerde gevel en buitenterrein. Het buitenterrein is onder andere geschikt als parkeerplaats voor 6 auto's.

Bereikbaarheid:
Het bedrijfspand is zeer centraal gelegen in de Krimpenerwaard op een modern bedrijventerrein. Er is een goede ontsluiting via de N207 en N210 naar de snelwegen A20, A16 en A2. Steden als Gouda, Rotterdam en Utrecht zijn vanaf de Transportstraat uitstekend bereikbaar.

Oppervlakte:
Begane grond (totaal): ca. 483 m²
Kantoorruimte 1e verdieping: ca. 203 m²
Bedrijfsruimte 1e verdieping: ca. 280 m²

Buitenterrein: ca. 151 m²

Zie tevens bijgevoegde plattegronden voor een overzicht van de metrages.

Huurvoorwaarden:
- Huurprijs: € 5.000,- per maand (exclusief BTW);
- Servicekosten: Niet van toepassing;
- Nutsvoorzieningen: Huurder behoeft zelf zorg te dragen voor het afsluiten van eventuele contracten ten aanzien van nutsvoorzieningen, alsmede de (eventuele) aansluitingen voor telefoon en data;
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een nader vast te stellen termijn. De minimale huurtermijn bedraagt 3 jaar;
- Huurbetaling: Bij vooruitbetaling te voldoen in maandelijkse huurtermijnen;
- Zekerheidsstelling: Tweemaal de maandhuur;
- Huurprijsherziening: Jaarlijks op basis van CBS prijsindexcijfer;
- Reclame-uitingen: In overleg en na schriftelijke goedkeuring door verhuurder;
- Huurovereenkomst: Conform model ROZ;
- De verhuurder heeft de mogelijkheid om op afspraak de bedrijfsunit te inspecteren;
- Voorbehoud: Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de verhuurder. Een huurderscheck kan onderdeel zijn van de uiteindelijk gunning.

Kadastrale percelen:
Gemeente: Bergambacht
Sectie: B
Nummers: 6193 en 6194
Grootte: 668 m²

Oplevering:
In overleg, kan op korte termijn.

Disclaimer:
Deze verhuurinformatie is door ons makelaarskantoor, met input van de verhuurder met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten, oppervlakten, tekeningen en impressies zijn puur indicatief.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan