Resultaten laden ...

Tomeikerweg 10

34 m2 bedrijfsruimte te huur in Geleen

Kenmerken

Perceeloppervlakte 34 m²
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Geleen-Centrum
Bedrijventerrein Krawinkel

OBJECT
Kleinschalig bedrijfsverzamelcomplex met één beschikbare ruimte van 34 m². Het complex is toegankelijk via een automatische schuifpoort. Verder is het gehele object omheind.

LOCATIE
Binnen enkele autominuten is de A76 en van daaruit de A2 en E314 te bereiken, vanuit de Hofkamp. Hofkamp is gelegen op industrieterrein 'Krawinkel' aan de Zuidzijde van Geleen. Vanuit de Rijksweg heeft 'Krawinkel' een uitstekende aansluiting op deze verbindingsader tussen Aken en Antwerpen. Dit bedrijventerrein met een totale oppervlakte van ongeveer 41 hectare is in de jaren 70 in exploitatie genomen en is sindsdien in een aantal stappen uitgebreid. De bedrijvigheid in 'Krawinkel' is deels traditioneel, deels modern en sterk regionaal georiënteerd. Bij de 150 gehuisveste bedrijven zijn ruim 2.000 medewerkers werkzaam.

BEREIKBAARHEID
Uitstekende bereikbaarheid met zowel auto, openbaar vervoer of vliegverkeer. Direct gelegen aan de op- en afritten van de A2 met een snelle verbinding naar de A76 alsook naar Duitsland en België.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.