Resultaten laden ...

Titaniumweg 186

63 m2 bedrijfsruimte te huur in Alphen

Kenmerken

Huurprijs € 700 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Heimanswetering
Bedrijventerrein Heimanswetering

Bent u op zoek naar een moderne en volledig afgewerkte bedrijfsruimte op een aantrekkelijke zichtlocatie? Dan is deze fraaie bedrijfsunit, gelegen aan de Titaniumweg 186 op het bedrijventerrein Heimanswetering te Alphen aan den Rijn, wellicht iets voor u!

Deze bedrijfsunit heeft een totale oppervlakte van circa 63 m² BVO, verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. De begane grond biedt voldoende ruimte voor opslag of werkplaatsactiviteiten, terwijl de eerste verdieping ideaal is als kantoorruimte of showroom. Het pand is ontworpen met oog voor functionaliteit en beschikt over diverse voorzieningen, waaronder een elektrische overheaddeur, een pantry, toilet, krachtstroom en kabelgoten.
Bovendien is het complex waar de unit deel van uitmaakt voorzien van een afsluitbaar hek, waardoor ongenode gasten hier geen kans maken.

Locatie
Bedrijventerrein “Heimanswetering” is per eigen vervoer goed bereikbaar via de Rijkswegen A4 en A44 alsmede Provinciale wegen N11, N207 en N446. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is tevens als goed te kenmerken. Er is een bushalte op enkele minuten loopafstand gelegen, waaruit het NS-station Alphen aan den Rijn goed bereikbaar is.

Oppervlak
Ca. 63 m² BVO bedrijfsruimte, verdeeld over de begane grond en eerste verdieping.

Wijze van oplevering
In huidige staat, o.a. voorzien van:
- Elektrisch bedienbare overheaddeur v.v. loopdeur;
- Pantry;
- Toilet;
- Krachtstroom;
- Verlichting;
- Kabelgoten;
- Te openen ramen.

Overige kenmerken:
- Maximale vloerbelasting begane grond 1.500 kg/m²;
- Maximale voerbelasting verdieping 350 kg/m²;

Bestemming/gebruik
‘Bedrijfsdoeleinden’, zie ook bijlage. Voor verdere informatie en exacte gebruiksmogelijkheden verwijzen wij u naar de gemeente Alphen aan den Rijn.

Huurvoorwaarden

Vraaghuurprijs
€ 700,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Servicekosten
€ 35,04 per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn
5 jaar + 5 verlengingsjaren.

Huurprijsbetaling
Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg.

Parkeervoorzieningen
Parkeermogelijkheden op afgesloten terrein.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan