Resultaten laden ...

Sulky 8 D

64 m2 bedrijfsruimte te koop in Zeewolde

Kenmerken

Prijs € 162.500 k.k.
Perceeloppervlakte 138 m²
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Middengebied
Bedrijventerrein HORSTERPARC

We mogen aan de slag met de verkoop van een prachtige bedrijfshal op de Sulky 8 D in Zeewolde. Deze hal heeft een afmeting van ca. 5,3 bij 12,1 meter en is voorzien van een verdieping. Een perfect formaat waarmee je verder door kunt groeien met je onderneming. Deze multifunctionele bedrijfsunit maakt deel uit van een bedrijfsverzamelgebouw, gelegen op het bedrijventerrein "Horsterparc" in Zeewolde. Dit bedrijfspand is compleet afgewerkt en is de ideale ruimte voor opslag, werkplaats en eventueel kantoor.

Begane grond

Via de overheaddeur of de loopdeur kom je binnen in een heel praktische bedrijfshal van ca. 64 m² met een betonnen vloer. Er zijn voldoende elektra- en lichtpunten en er is ook krachtstroom. Dit is een zeer geschikte ruimte voor je onderneming met op de 1e etage extra opbergruimte. De elektrisch bedienbare overheaddeur is 4 meter breed en 4 meter hoog. Er is een extra veiligheidsdeur aanwezig en een heater.

Eerste verdieping

Op deze verdieping van ca. 33 m² heb je de mogelijkheid voor extra opslagruimte, een plaats voor je showroom of bijvoorbeeld een kantoor. Ook op de verdieping zijn voldoende licht- en elektrapunten en ook een pantry. Op deze verdiepingsvloer is het toilet met een fonteintje.

Bijzonderheden

Kenmerken:
Bouwjaar: 2007
Oppervlak ca. 97 m²
Servicekosten € 150,- per jaar
De bijdrage aan het Parkmanagement is € 69,94 per jaar
Op dit object is geen BTW van toepassing.
Op het terrein zijn voldoende gezamenlijke parkeerplaatsen aanwezig.
Beschikbaar februari 2025.