Resultaten laden ...

Stoelmatter 7 A

176 m2 bedrijfsruimte te koop in Wateringen

Kenmerken

Prijs € 395.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Verspreide huizen in het Zuidoosten
Bedrijventerrein Wateringse Veld

Omschrijving
Het object betreft de volledige eigendom van een perceel grond met daarop een bedrijfsunit met kantoorruimte van circa 176 m2 VVO verdeeld over de begane grond en eerste verdieping, alsmede 8 parkeerplaatsen (appartementsrechten) op eigen terrein met verdere aan- en toebehoren, plaatselijk bekend Stoelmatter 7A te Wateringen.

Vloeroppervlak
Bedrijfsruimte van in totaal circa 176 m² VVO verdeeld over

- begane grond 88 m² VVO
- eerste verdieping 88 m² VVO

Indeling
Begane grond met een tweetal entrees, overheaddeur naar de bedrijfsruimte. Via de wenteltrap is de eerste verdieping te bereiken.

Adres
Stoelmatter 7A, 2292 JM, Wateringen.

Ligging
De bedrijfsunit uit 2011 is in 2019 gerenoveerd als kantoorruimte en bevindt zich op het moderne Bedrijventerrein “Wateringse veld”. Het hoogwaardige bedrijventerrein is een jong bedrijventerrein in de regio Haaglanden en focust zich op de verduurzaming van de energievoorziening. Hiermee willen zij haar groene imago verbeteren en uitdragen. De omgeving kenmerkt zich door een mix van bedrijfsverzamelgebouwen voor onder andere ambacht- en productiebedrijven, showrooms en detailhandel in volumineuze goederen.

Kadastrale gegevens
Het object omvat de volgende kadastrale percelen t.w.:
WTROO B 3558 - bedrijfsunit
WTROO B 3533 A14 - parkeerplaats
WTROO B 3533 A15 - parkeerplaats
WTROO B 3533 A32 - parkeerplaats
WTROO B 3533 A33 – parkeerplaats
WTROO B 3533 A34 - parkeerplaats
WTROO B 3533 A35 - parkeerplaats
WTROO B 3533 A36 - parkeerplaats
WTROO B 3533 A37 – parkeerplaats

Bereikbaarheid
Bedrijventerrein Wateringseveld ligt dicht bij de A-4 die via de N-211 (Wippolderlaan) welke binnen 1 minuut te bereiken is. Steden als Den Haag, Amsterdam en Utrecht zijn goed bereikbaar middels de A-4 en de A-13. De recentelijk doorgetrokken A-4 richting Midden Delfland vormt tevens ook snelle aansluiting op A-20 richting Rotterdam, in circa 11 minuten kan de ringweg van Rotterdam bereikt
worden.

Beschikbaarheid openbaar vervoer
Openbaar vervoer verbinding is gelegen nabij het bedrijventerrein (tram 16/17).

Vereniging van Eigenaren
Heb object maakt onderdeel uit van de Vereniging van eigenaren Vereniging Businesspark Wateringseveld Fase I.

Parkeren
Parkeren is mogelijk op de 8 parkeerplaatsen op eigen terrein voor- en naast de bedrijfsunit.

Vraagprijs
€ 395.000,- kosten koper.

Overnamesom inventaris (optioneel)
De unit is vooralsnog compleet ingericht (echt plug & play) voorzien van o.m. tafels, stoelen, computerschermen, toetsenborden, verlichtingsarmaturen, lampen, keukenapparatuur, koelkasten etc.. Indien gewenst kunnen deze zaken door koper tegen een aantrekkelijke overnamesom worden overgenomen. Een volledige inventarislijst is op verzoek beschikbaar.

Bankgarantie/ waarborgsom
10% van de koopsom, te voldoen binnen 2 weken na ondertekening van de koopovereenkomst.

Opleveringsniveau / Staat van verkoop
Het object wordt opgeleverd in de huidige casco staat, vrij van huur en gebruik waarbij in overleg de in het object aanwezige installaties alsmede inventaris eventueel door koper tegen een nader overeen te komen prijs kan worden overgenomen.

Voorzieningen o.m.:
Luxe pantry met inbouwapparatuur, gietvloer, cv-installatie middels radiatoren (intergaz) opbouw verlichting, indeling door middel van (systeem) wanden, uitzetramen, rookmelders, camerabeveiliging, toiletten, overheaddeur en krachtstroom.

Vereniging van Eigenaren
Er is op het bedrijventerrein een actieve Verenging van Eigenaren.

Aanvaarding
In overleg.

Courtage
Mocht door bemiddeling van SQM Vastgoed een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Disclaimer
Deze informatie is met zorg samengesteld. Aan de verstrekte gegevens kan echter geen enkel recht worden ontleend en voor de juistheid ervan sluiten wij aansprakelijkheid uit. Deze objectinformatie mag niet worden beschouwd als aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder het voorbehoud van goedkeuring door verkoper.