Resultaten laden ...

Schokkerweg 2

7.452 m2 bedrijfsruimte te koop in Zwolle

Kenmerken

Prijs Op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Bedrijventerrein Voorst-C
Bedrijventerrein VOORST

Wij bieden u graag een unieke kans aan om een veelbelovend vastgoedobject te verwerven, gelegen aan de Schokkerweg 2 te Zwolle. Op het bruisende bedrijventerrein Voorst is de strategisch gepositioneerde Agrifirm-fabriek gevestigd, genietend van uitzonderlijke toegankelijkheid via diverse transportnetwerken.

Naast de nabijheid van belangrijke verkeersaders zoals de A28 en de N35 profiteert deze faciliteit van een ongeëvenaard voordeel door toegang tot vaarwegen, wat een efficiënte en milieuvriendelijke transportwijze voor goederen mogelijk maakt. Op deze locatie kunt u optimaal profiteren van deze uitstekende ontsluiting.

Het object beschikt over laad- en losvoorzieningen aan de havenzijde, compleet met meerpalen en bolders, waardoor het ideaal is voor bedrijven die afhankelijk zijn van watertransport. Met een totaal terreinoppervlak van 39.940 m² biedt dit pand ruimte in overvloed voor verschillende bedrijfsactiviteiten. Op dit terrein bevinden zich een opslagloods van ca. 3.330 m², circa 2.050 m² aan fabrieksruimte en circa 2.072 m² aan kantoor- en bedrijfsruimte. Deze diversiteit aan ruimtes maakt het object geschikt voor een breed scala aan bedrijven, van logistiek en distributie tot productie en kantooractiviteiten.

Omgeving
Zwolle, een bloeiende industriestad in Nederland, kenmerkt zich door een diversiteit aan industrieën en bedrijvigheid. Met een strategische ligging als knooppunt van transportroutes, moderne infrastructuur en een gediversifieerde economie, huisvest Zwolle een scala aan industriële activiteiten, waaronder productie, logistiek en innovatieve technologieën. De stad biedt een vruchtbare omgeving voor bedrijven door haar focus op duurzaamheid, groeiende zakelijke netwerken en een gunstig ondernemersklimaat, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor zowel nationale als internationale industriële investeringen.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan