Resultaten laden ...

Schiestraat 5

150 - 300 m2 bedrijfsruimte te huur in Eindhoven

Kenmerken

Huurprijs € 40.950 /jaar
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Kerkdorp Acht

BESCHRIJVING
Het bedrijfscomplex is gelegen op bedrijventerrein “Kapelbeemd”, direct tegenover de spoorlijn Eindhoven – Tilburg. In de directe omgeving zijn onder andere de navolgende bedrijven gevestigd; WL Winet, Grespania, Tesla en Diagnostiek voor U. Kapelbeemd kent een totale oppervlakte van 37 hectare ten behoeve van industriële- en groothandels- bedrijven.

OPPERVLAKTEN
Circa 300 m² bedrijfsruimte
Circa 150 m² kantoorruimte verdeeld over 2 bouwlagen
Circa 150 m² buitenterrein links naast de bedrijfsruimte
2 parkeerplaatsen op eigen terrein

LOCATIE/LIGGING
Het bedrijventerrein heeft snelle verbindingen naar de snelweg (zowel de op- en afrit naar de A2 in Best, als de op- en afrit naar de A2 en A58 nabij Eindhoven-Airport) als ook naar het centrum via de Boschdijk).

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Woensel, Sectie T, Nummer 2718.

DATUM BESCHIKBAAR
Per direct.

HUURCONDITIES
Huurprijs: € 40.950,00 per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.

Huurtermijn: 5 jaren.

Opzegtermijn: 5 jaren.

Huurbetaling: Per kwartaal.

Huurindexering: Jaarlijks.

Zekerheidsstelling: Bankgarantie of waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief B.T.W.

BTW: Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het object per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage (90%) blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van B.T.W. Partijen zullen bij de huurovereenkomst opteren voor B.T.W. belaste huur/verhuur. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig het in de algemene bepalingen ROZ gestelde.

Huurovereenkomst: ROZ-model 2015, huurovereenkomst en Algemene Bepalingen en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan