Resultaten laden ...

Scheldestraat 4 D

590 m2 bedrijfsruimte te huur in Oss

Kenmerken

Huurprijs € 1.775 /maand
Perceeloppervlakte 432 m²
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Elzenburg
Bedrijventerrein ELZENBURG ZUID

Multifunctionele bedrijfsruimte, bruikbaar als productieruimte of bijvoorbeeld opslagruimte in combinatie met kantoor en kantine. Het betreft een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw, waarbij elke ondernemer zijn of haar individualiteit kan laten gelden.

Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen op het bedrijventerrein Elzen-burg. Op het bedrijventerrein is een variëteit aan bedrijven gevestigd. Het bedrijventerrein heeft een functionele infrastructuur en kent royale percelen. De meeste bedrijven hebben een lokale tot regionale functie. De ontsluiting van het bedrijven terrein geschiedt middels de Megense-baan en Graafsebaan en vervolgens op de A50 (’s-Hertogenbosch - Nijmegen), die ten westen aansluit op de A2 en van waaruit een groot aantal plaatsen snel te bereiken zijn.

Begane grond

De bedrijfsruimte is bereikbaar middels een loopdeur en overheaddeur (4,11B X 4,55H). Via de loopdeur betreedt men de kantine welke beschikt over een pantry en toiletruimte. De kantine verleent toegang tot de aansluitende kantoorruimte en bedrijfshal. In de bedrijfsruimte bevindt zich naast de meterkast (aan de voorzijde van de bedrijfsruimte) nog een magazijn (aan de achterzijde van de bedrijfsruimte).

Eerste verdieping

Middels een vaste trap of (niet gekeurde!) lift, welke zich in de bedrijfshal bevinden, kan de 1e verdieping/ entresol bereikt worden.

Bijzonderheden

Oppervlakte VVO: De verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt 590m². Begane grond: Kantine (incl. pantry en toiletruimte) 20m², kantoor 25m², bedrijfshal 284m², magazijn 13m². 1ste verdieping: entresol 248m²
Bouwjaar: 1995
Bestemming: Van toepassing is het bestemmingsplan Bedrijventerreinen Elzenburg – de Geer – Oss – 2011. De bestemming luidt: Bedrijf 2
Parkeren: Voldoende aanwezig
Aanvaarding: In overleg
Servicekosten: € 25,-