Resultaten laden ...

Rontgenweg 20

263 m2 bedrijfsruimte te koop in Alphen

Kenmerken

Status Onder bod
Prijs € 425.000 v.o.n.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Molenwetering
Bedrijventerrein Molenwetering

UNIEKE KANS, UNIT 5 IS NOG BESCHIKBAAR!

Op het bedrijventerrein “Molenwetering” aan de Röntgenweg 20 in de gemeente Alphen aan den Rijn is Werk-kracht.nl Vastgoed B.V. gestart met de realisering van het project “De Grooten Westmolen”.

Het project betreft de transformatie van het bestaande kantoorgebouw naar bedrijfsunits. De units worden casco opgeleverd.
Het complex heeft een strak klassieke, zeer representatieve uitstraling en is geschikt voor velerlei soorten bedrijven die behoefte hebben aan showroom, werkplaats, kantoor, opslag of anderszins. De toegepaste materialen zijn degelijk en vragen weinig onderhoud.

Locatie en bereikbaarheid
De bedrijfsunit is gunstig gelegen op een representatieve locatie aan de Röntgenweg nabij de Rijksweg N11 (Leiden-Alphen aan den Rijn-Bodegraven). Hierdoor is een uitstekende aansluiting met de snelwegen A4 (Den Haag-Amsterdam) en A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem) gegarandeerd. Per openbaar vervoer is bedrijventerrein Molenwetering ook goed bereikbaar dankzij de directe (bus)verbinding met station Alphen aan den Rijn.

Omschrijving bedrijfsunit 5:
De in het bedrijfscomplex gelegen bedrijfsunit 5 is vrij in te delen. Deze unit heeft op de begane grond een vrije hoogte van ca. 3,20 m1 en op de verdieping een vrije hoogte van ca. 3,50 m1. Daarnaast beschikt de unit over een eigen entreedeur. In de unit zal t.b.v. een toilet en pantry een aansluitpunt op de riolering gerealiseerd worden. De unit wordt casco opgeleverd met het uitsluitend gebruiksrecht van de parkeerplaatsen op het mandelig terrein. Bij een unit behoort een aandeel in de niet te bebouwen grond (mandelig toegangsterrein/parkeerterrein).

Metrage:
Circa 263,00 m2 BVO, verdeeld over circa 131,5 m2 op de begane grond en circa 131,5 m2 op de eerste verdieping.

Koopsom:
De koopsom is onderverdeeld in grond- en ontwikkelings- kosten en bouwkosten.
De grond- en ontwikkelingskosten en de vervallen bouwter- mijnen worden in rekening gebracht bij de overdracht van de grond middels een bij de notaris te passeren leveringsakte. De bouwkosten worden vastgelegd in een aannemingsovereenkomst met betaling in termijnen volgens een betalings- schema afgestemd op de voortgang van de bouw.
Bij levering na aanvang bouw zal over de verstreken bouw- termijnen bouwrente in rekening worden gebracht met een rentepercentage van 5%.

Unit 5: € 425.000,= exclusief BTW

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan