Resultaten laden ...

Poortstraat 23

564 m2 bedrijfsruimte te huur in Winschoten

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Winschoten-Centrum

Te huur: Compleet ingerichte voormalige Thaise massagesalon

Ben je op zoek naar een volledig ingerichte ruimte voor een massagesalon of wellnesscentrum? Deze voormalige Thaise massagesalon is nu beschikbaar en biedt alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan.

Locatie:

Gelegen aan de Poortstraat 22 in Winschoten, een centrale en goed bereikbare locatie. Het pand bevindt zich in een charmant, historisch gebouw in een rustige wijk met eigen parkeergelegenheid en voldoende openbare parkeermogelijkheden in de buurt.

Beschrijving:

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime en sfeervolle gang met een prachtige muurschildering van een waterval, wat direct een gevoel van rust en ontspanning geeft. De gang is voorzien van een stijlvolle houten vloer en biedt toegang tot meerdere behandelkamers.

De behandelkamers zijn warm en uitnodigend ingericht, met sfeervolle verlichting en decoraties die een oosterse ambiance creëren. Elke kamer is voorzien van comfortabele massagebedden, decoratieve wandkunst en praktische opbergmogelijkheden voor benodigdheden.

Daarnaast is er een nette en goed uitgeruste badkamer aanwezig, compleet met een moderne douchecabine, wastafel en opbergmeubel. Dit zorgt ervoor dat cliënten na een behandeling de mogelijkheid hebben om zich op te frissen.

Een andere belangrijke faciliteit is de volledig uitgeruste keuken, die personeel de mogelijkheid biedt om maaltijden en dranken te bereiden. De keuken is voorzien van moderne apparatuur, voldoende opbergruimte en een comfortabele indeling.

Voorzieningen:

- Meerdere volledig ingerichte behandelkamers met massagebedden
- Sfeervolle inrichting met decoratieve elementen
- Wachtkamer met comfortabele zitplaatsen
- Moderne badkamer met douchecabine en wastafel
- Volledig uitgeruste keuken met moderne apparatuur
- Airconditioning en verwarming voor een aangename temperatuur het hele jaar door
- Diverse opbergmogelijkheden en kasten
- Alle benodigde massage apparatuur en -meubels zijn aanwezig
- Eigen parkeergelegenheid bij het pand

Extra’s:

- Gelegen in een charmant, historisch gebouw
- Gratis parkeermogelijkheden in de buurt
- Eigen parkeergelegenheid
- Voldoende ruimte voor eventuele uitbreidingen of aanpassingen naar eigen wens

Deze ruimte is ideaal voor ondernemers in de wellness- en massagebranche die een kant-en-klare oplossing zoeken. De inventaris is volledig en in uitstekende staat, waardoor je direct aan de slag kunt zonder extra investeringen.