Resultaten laden ...

Phileas Foggstraat 116 A 78

24 m2 bedrijfsruimte te koop in Emmen

Kenmerken

Prijs € 29.995 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Bargermeer industrieterrein
Bedrijventerrein Bargermeer

TE KOOP & TE HUUR:
2 ongebruikte bedrijfsruimtes/garageboxen aangeboden. Deze ruimte is geschikt voor de kleine ondernemer die niet veel ruimte nodig heeft en voor de ondernemer die net wat opslagruimte te kort komt. Ook is het ideaal om bijvoorbeeld uw auto in te stallen. De ruimtes staan op het 24/7 bereikbare en beveiligde terrein van GaragePark Emmen. Het is ook mogelijk uw bedrijf hier in te schrijven, u heeft daarom ook een eigen postbus. Elke ruimte heeft zijn eigen persoonlijke alarm doormiddel van een tag. Het terrein is dus niet toegankelijk voor iedereen.

De vloer is gecoat waardoor deze erg duurzaam is en netjes zal blijven bij gebruik. De afmetingen zijn 3m x 8m x 3m (L x B x H). Er is stroom en licht aanwezig in de ruimte. Elke box beschikt over een eigen energiemeter, er zijn zonnepanelen aanwezig op het park.

Er kan gebruikt gemaakt worden van de gezamenlijke toiletten op het park, deze worden altijd netjes schoongemaakt door het parkbeheer.

Oppervlakte
24m2

Ligging en bereikbaarheid
De units liggen aan de Phileas Foggstraat op het bedrijventerrein Bargermeer, nabij Emmen. Bargermeer is het grootste bedrijventerrein van Noord-Nederland. De locatie is dan ook uitstekend bereikbaar vanaf o.a. de provinciale wegen N391 en de N862, waardoor iedere bestemming in de regio moeiteloos bereikbaar is. Ook de A37 ligt vlakbij Emmen, waardoor het park vanuit meerdere richtingen gemakkelijk te bereiken is.

Parkeren
Op het park kan er geparkeerd worden

Opleveringsniveau
-4 stroompunten
-Verlichting
-Brand- en inbraakbeveiliging (BORG 2 gecertificeerd)
-Overheaddeur
-Eigen postbus met inschrijving mogelijk
-Gecoate vloer

Huurcondities

Huurprijs: € 209,- per maand excl. BTW (per garagebox)

Huurtermijn: 1 jaar

Servicekosten: € 17,- per maand excl. BTW

Aanvaarding: per direct

Opzegtermijn: 3 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van 1 maand huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing

Koopcondities

Koopprijs: € 29.995,- K.K. excl. BTW (per garagebox)

Aanvaarding: per direct

BTW: Ja, is van toepassing

Zekerheidstelling: Waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan