Resultaten laden ...

Overspoor 60

296 - 735 m2 bedrijfsruimte te huur in Nibbixwoud

Kenmerken

Huurprijs € 2.950 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Nibbixwoud en Wijzend
Bedrijventerrein OVERSPOOR-OOST

Te huur: een zeer functionele bedrijfsruimte met veel buitenterrein.

Het bedrijfsobject is ca. 296 m² BVO groot bestaande uit een entresol van ca. 47 m² BVO, een kantine van ca. 23 m² BVO, een bedrijfsruimte laag van ca. 70 m² BVO, een bedrijfsruimte hoog van ca. 156 m² BVO en met een ruim buitenterrein van ca. 735 m². Het totale perceel meet 1.185 m².

Door de ideale combinatie van bedrijfsruimte en buitenterrein, biedt het object veel mogelijkheden voor diverse bedrijfsactiviteiten.

Huurprijs
€ 2.950,- per maand, excl. BTW.

Servicekosten
Niet van toepassing. Huurder wordt zelf contribuant van de Nutsleveranciers.

Inhoudsbeschrijving
Entree middels het hek aan de voorzijde van het perceel met toegang tot het buitenterrein en de bedrijfsunit. Door de overheaddeur en loopdeur naar de hal. Op de verdiepingsvloer zijn een pantry en toilet aanwezig.

Opleveringsniveau
Huidige staat, leeg en ontruimd.

Installaties
- Elektra en wateraansluiting;
- Handmatige bedienbare overheaddeur;
- Separate loopdeur;
- Pantry;
- Verdiepingsvloer;
- Wasbak met boiler;
- Diverse wandcontactdozen, krachtstroom;
- Kantine op de verdieping;
- Toilet.

Parkeren
Ruim eigen parkeer/buitenterrein rondom het object.

Bereikbaarheid
Het bedrijventerrein ligt direct aan de rijksweg A7 (met verbinding naar de randstand en het noorden van Nederland), waardoor het goed bereikbaar is met de auto en bus (op loopafstand). Het is omringd door bedrijven als Interpromo, Bouwbedrijf Wit, Syrinx, Grimex en BTS.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Wognum.
Sectie: N.
Nummer: 525.

Bouwjaar
1998. Conform BAG viewer van het Kadaster.

Bestemming
Bij de gemeente Medemblik valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Bedrijventerreinen”. Dit houdt in dat het perceel bestemd is voor “Bedrijventerrein” geschikt voor kantoren, dienstverlenende bedrijven en bedrijven tot en met categorie 4.1. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Medemblik of via het Omgevingsloket.

Model overeenkomst
Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015 vastgesteld.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting (inclusief de verschuldigde BTW en servicekosten en de daarover verschuldigde BTW*).

*De BTW is uitsluitend bedoeld om de hoogte van de zekerheidsstelling te bepalen en kan niet in de BTW administratie worden opgenomen.

Huurtermijn
Uitgangspunt is 5 + 5 jaar, afwijkende termijn in overleg.

Aanvaarding
In overleg, na vertrek huidige huurder.

BTW
De huurprijs is gebaseerd op het feit dat de huurder het gehuurde blijvend gebruikt of blijvend laat gebruiken voor doeleinden waarvoor een volledig of minimaal een in de Wet op de Omzetbelasting 1968 genoemd percentage recht op aftrek van de omzetbelasting op de voet van artikel 15 van de Wet op de Omzetbelasting 1968.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum, conform de reeks consumentenprijsindexcijfers (CPI Alle Huishoudens), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek op basis van het meest recente prijsindexcijfer (thans 2015=100).

Huurprijsbetaling
In maandtermijnen bij vooruitbetaling te voldoen.

Voorbehoud
Goedkeuring en gunning eigenaar.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan