Resultaten laden ...

Noordersingel 26 A 27

126 m2 bedrijfsruimte te koop in Eemnes

Kenmerken

Prijs € 277.500 v.o.n.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Noordbuurt

Op Businesspark Eemnes hebben wij voor de verkoop beschikbaar unit 27 een prachtige kopunit met een luxueuze uitstraling van € 277.500,- v.o.n. excl BTW.

Businessunit type 10 is het eerste wat u ziet wanneer u het terrein op rijdt. Deze unit bevindt zich aan de voorkant van gebouw A en vormt het aanzicht van het gebouw.
De luxueuze uitstraling wordt gecreëerd door het vele metselwerk. Dankzij de lichtstraat in deze unit van circa 125 m² is er altijd voldoende lichtinval.
Deze unit beschikt over drie eigen parkeerplaatsen wat zorgt voor voldoende parkeergelegenheid.

De businessunit heeft op de begane grond een hoogte tot de verdiepingsvloer van ca. 3,70 m. De hoogte op de eerste verdieping is ca. 3,30 m. De begane grond is voorzien van een dubbele openslaande deur.

De bedrijfsunit wordt gasloos opgeleverd. Wel wordt de bedrijfsunit voorzien van een eigen meterkast voor elektra- en wateraansluiting. De unit wordt voorzien van een trap richting de verdiepingsvloer. De bedrijfsunit heeft een lage energiebehoefte omdat er gekozen is voor een goed ontwerp van de gebouwschil en er gebruik wordt gemaakt van uitstekende isolatie.

Het ruim opgezette terrein beschikt over 1 inrit.

Eemnes is een dorp en gemeente in de Nederlandse provincie Utrecht op de grens met Noord-Holland. Het dorp maakt deel uit van de regio 't Gooi. Met een zeer centrale ligging in het land bevindt Eemnes zich tussen de steden Amersfoort, Utrecht en Amsterdam.

Businesspark Eemnes profiteert van een uitstekende locatie in het dorp, met een bushalte direct voor het terrein en een supermarkt, café en theater op minder dan 1000 meter afstand. Daarnaast ligt Eemnes aan de A27 en A1 binnen enkele minuten te bereiken. Deze strategische positie maakt Businesspark Eemnes zeer aantrekkelijk voor ondernemers.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan