Resultaten laden ...

Noordersingel 26 A 05

114 m2 bedrijfsruimte te koop in Eemnes

Kenmerken

Prijs € 240.000 v.o.n.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Noordbuurt

Op Businesspark Eemnes hebben voor de verkoop beschikbaar unit 5 van € 240.000,- v.o.n. excl BTW. Waarbij de kosten van de notaris voor de koper zijn.

De businessunit van type 02 is een tussenunit gelegen aan de zijkant van het perceel in gebouw B.
De unit heeft een oppervlakte van circa 114 m². De unit heeft twee eigen parkeerplaatsen, wat zorgt voor voldoende parkeergelegenheid.

De ruimte is nagenoeg vrij indeelbaar. Via een overheaddeur van circa 3,5 x 3,3 meter is de ruimte op de begane grond goed bereikbaar voor een transport bus.

De businessunit heeft op de begane grond een hoogte tot de verdiepingsvloer van circa 3,70 m². De hoogte op de eerste verdieping is circa 3,30 m².

Alle bedrijfsunits worden gasloos opgeleverd. Wel worden de bedrijfsunits voorzien van een eigen meterkast voor elektra- en wateraansluiting. Alle units worden voorzien van een trap richting de verdiepingsvloer. De bedrijfsunits hebben een lage energiebehoefte omdat er gekozen is voor een goed ontwerp van de gebouwschil en er gebruik wordt gemaakt van uitstekende isolatie.

Het ruim opgezette terrein beschikt over 1 inrit.

Eemnes is een dorp en gemeente in de Nederlandse provincie Utrecht op de grens met Noord-Holland. Het dorp maakt deel uit van de regio 't Gooi. Met een zeer centrale ligging in het land bevindt Eemnes zich tussen de steden Amersfoort, Utrecht en Amsterdam.

Businesspark Eemnes profiteert van een uitstekende locatie in het dorp, met een bushalte direct voor het terrein en een supermarkt, café en theater op minder dan 1000 meter afstand. Daarnaast ligt Eemnes aan de A27 en A1 binnen enkele minuten te bereiken. Deze strategische positie maakt Businesspark Eemnes zeer aantrekkelijk voor ondernemers.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan