Resultaten laden ...

Noordeinde 120

445 - 1.015 m2 bedrijfsruimte te huur in Waddinxveen

Kenmerken

Huurprijs € 26.400 /jaar
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Noordeinde en omgeving

Het betreft hier een tweetal bedrijfshallen, in 2006 gebouwd, gelegen op het woonerf van Noordeinde 120 te Waddinxveen. De voor de verhuur beschikbare bedrijfshallen hebben een totale oppervlakte van respectievelijk circa 445 m² en circa 570 m² en beschikken over een vrije hoogte van tussen de circa 5 meter aan de voor- en achterzijde en 8 meter onder het hoogste punt. De ruimte leent zich uitermate goed voor het opslaan van goederen.

Bereikbaarheid:
Deze locatie ligt aan een doorgaande weg in het buitengebied en is daarmee strategisch gelegen in het dynamische en groeiende Waddinxveen. De locatie biedt uitstekende bereikbaarheid, op circa 10 minuten zijn de N11, de A12 en A20 gelegen, die snelle verbindingen bieden naar steden zoals Gouda, Rotterdam en Den Haag. Er bevindt zich een bushalte op loopafstand en het treinstation Waddinxveen Noord bevindt zich eveneens op korte afstand.

Gebruiksmogelijkheden:
Het object is geschikt voor diverse opslagdoeleinden.

LET OP: bestemming: Agrarisch.

Parkeren:
Parkeren is mogelijk op eigen terrein.

Oppervlakte:
De totale oppervlakte bedraagt circa 1.015 m² en is als volgt verdeeld:
- unit 1: circa 445 m²;
- unit 2: circa circa 570 m².

Opleveringsniveau:
De bedrijfshallen worden in de huidige staat verhuurd en zijn reeds voorzien van:
- betonnen vloer met een vloerbelasting van circa 3.000 kg/m²;
- elektrisch bedienbare overheaddeur van circa 4,5m X 5m (bxh) voor wat betreft de kleine hal;
- aparte loopdeur
- aparte tussenmeter;
- krachtstroom;
- diverse elektrapunten;
- lichtstraat;
- water- en afvoerpunt;
- verlichting;
- brandhaspel;
- gemeenschappelijke pantry;
- gemeenschappelijk toilet.

Oplevering:
In overleg, per direct.

Huurprijs:
- unit 1: € 26.400,- per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en servicekosten.
- unit 2: € 34.200,- per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en servicekosten.

Servicekosten:
€ 6,- per m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting ten behoeve van voorschot gebruik elektra.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huur-object per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.

Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen.
Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd,
dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitend een optietermijn van 5 jaar.

Huurbetaling:
Per kwartaal vooruit.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Disclaimer:
Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan