Resultaten laden ...

Nijverheidsstraat (voorkant) 0 ong

550 m2 bedrijfsruimte te koop in 's-Heer-Hendrikskinderen

Kenmerken

Prijs € 650.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Eindewege
Bedrijventerrein EINDEWEGE

TE KOOP | Bedrijfsruimte-/showroom met royaal buitenterrein in ’s-Heer Arendskerke

Kenmerken
- Oppervlakte: ca. 550 m²;
- Perceel: ca. 1700 m²;
- Zeldzaam aanbod in de regio, zeker in de koopsector;
- Interessant als bedrijfsruimte, showroom of een combinatie hiervan;
- Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein;
- Uitstekende locatie op slechts 5 kilometer van Goes;
- Slechts enkele autominuten van de A58 richting Middelburg, Vlissingen en Breda;
- Vrij uitzicht aan de voorkant.

Algemeen

Op korte afstand van Goes en enkele minuten van de snelweg A58 krijgt u de kans om een multifunctionele bedrijfsruimte met buitenterrein te kopen. De ligging, op een kleinschalig bedrijventerrein, is uitstekend. Het huidige grote bedrijfspand wordt gesplitst in drie ruimtes, waarbij de voorste ruimte te koop worden aangeboden. De ruimte is interessant als bedrijfsruimte, showroom of een combinatie hiervan.

De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van ca. 550 m² en wordt gekenmerkt door een groot buitenterrein (totale perceel ca. 1.700 m²). Aan de linkerzijde is een overheaddeur en aan de rechterzijde is een aparte entree, bijvoorbeeld voor een showroom. Uw onderneming is gevestigd op een zichtlocatie, met vrij uitzicht als pluspunt.

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte wordt ‘as-is-where-is’ te koop aangeboden, inclusief kadastrale splitsing, brandwerende afwerking en nutsvoorzieningen. Het asbesthoudende dak biedt u de mogelijk om nu, of later, te investeren in een nieuw dak waarbij ook aan het plaatsen van zonnepanelen gedacht kan worden.

Aanvaarding
In overleg.

Algemeen
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan