Resultaten laden ...

Nijverheidslaan 34 A

416 m2 bedrijfsruimte te koop in Weesp

Kenmerken

Status Verkocht onder voorbehoud
Prijs € 469.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Bloemendalerpolder
Bedrijventerrein Nijverheidslaan

OBJECT

Het betreft hier een casco bedrijfsruimte met verdieping op EIGEN GROND met vele mogelijkheden in een nautische omgeving. De lichttoetreding is door de grote raampartijen geweldig en maken de verdieping ideaal als werkruimte, kantoor, atelier, showroom etc. Door de casco staat is de nieuwe eigenaar vrij om de ruimte naar eigen smaak verder af te bouwen of de huidige industriële look vast te houden.

WEESP -> AMSTERDAM

Weesp behoort officieel tot de Gemeente Amsterdam. De bestuurlijke fusie heeft op 24 maart 2022 plaatsgevonden.

Het historische vestingstadje Weesp is gelegen tussen groen en water en biedt rust en ruimte. De ligging langs de Vecht is een groot pluspunt voor de ontwikkeling van Weesp, het maakt Weesp nog gewilder voor de nu ca. 23.000 bewoners, maar ook voor toeristen want je bent ook zo in het levendige Amsterdam. Door de toenemende populariteit van Weesp wordt er momenteel volop gebouwd voor mensen die op één plek willen wonen, werken en recreëren.

De komende jaren zal Weesp een derde groter worden door het bouwen van ca. 3.500 woningen, het project ‘Weespersluis’. Deze nieuwe woonwijk trekt veel jonge gezinnen aan uit de stad Amsterdam.

Weesp, een combinatie van stadse allure en gemoedelijke gezelligheid. Goed bereikbaar met de auto, de trein als met de boot.
Weesp telt een honderdtal winkels, het merendeel verspreid over het centrum. De meeste winkels zijn van lokale ondernemers, die je graag het verschil willen laten zien. Hun vakkennis, extra service en persoonlijke benadering maken dit verschil.

Lekker wat drinken op een terrasje of uit eten in een van de vele restaurants, in Weesp is volop keuze. Vlees of vis, Frans of Italiaans, chique of informeel… de eethuizen en restaurants in Weesp hebben veel te bieden. Je vindt de eetgelegenheden overal in en buiten het mooie centrum met haar grachten.

LIGGING

Het bedrijventerrein Nijverheidslaan komt u tegen als u via de A1 Weesp binnen rijdt en ligt op 500 meter van het NS Station Weesp. Door haar ligging aan de Rivier de Vecht was dit terrein oorspronkelijk een vestigingsplaats voor watergebonden bedrijvigheid. In de loop der jaren is dit van minder belang geworden doordat de Vecht als transportader minder belangrijk werd en meer een recreatieve vaarroute is geworden.

In dit gebied hebben zich naast bedrijven in de watersport ook diverse andere bedrijven gevestigd.

Weesp beschikt over een belangrijk NS-station. Er rijden 4 treinen per uur op Amsterdam Centraal Station, Amsterdam WTC/Schiphol, Almere en Amersfoort.
De bereikbaarheid met eigen vervoer is goed, er is een goede ontsluiting naar de Rijksweg A1 en naar de Provincialeweg N236 Amsterdam/Hilversum (Gaasperdammerweg A9).

BESTEMMING

Volgens het thans geldende bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen’ is de bestemming; enkelbestemming bedrijventerrein-3 voor bedrijven tot en met milieucat. 3.2., e-commerce, detailhandel in auto’s boten, caravans en watersport gerelateerde producten met de de daarbij behorende gebouwen, bouwwerken, geen gebouwen zijnde, ontsluitingswegen, paden, water, waterhuishoudkundige voorzieningen, groenvoorzieningen, nutsvoorzieningen, parkeervoorzieningen, los- en laadwallen en voorzieningen voor de opwekking van duurzame energie.

OPPERVLAKTEN

Begane grond: ca. 208 m² BVO
Verdieping ca. 208 m² BVO
-------------
Totaal ca. 416 m² BVO (bruto vloeroppervlak)

PARKEREN

Aan de voorzijde en zijkant van het gebouw bevinden zich parkeerplaatsen.

VOORZIENINGEN

Het object wordt casco geleverd in de huidige staat met eigen aansluitingen op gas, water en elektriciteit (3x40 Ampère).

WIJZE VAN OPLEVERING

In de huidige staat ‘as is-where is’.