Resultaten laden ...

Nijenburgerweg 9 D

48 m2 bedrijfsruimte te huur in Alkmaar

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Boekelermeer-Zuid

In het unieke nieuwbouw bedrijfscomplex “De Broedplaats” gelegen op bedrijventerrein de “Boekelermeer” bieden wij voor de verkoop en/of verhuur een bedrijfsunit aan. De bedrijfsunit is totaal ca. 96 m² BVO groot verdeeld over de begane grond en 1e verdieping. De verdiepingsvloer bestaat uit een kanaalplaatvloer.

Bouwnummer unit 4 beschikt over een extra raampartij aan de achterzijde t.b.v. extra lichtinval.

De gebouwen krijgen een minimalistische en industriële uitstraling en worden opgebouwd uit staal, beton en glas. Duurzaam en onderhoudsarm, het concept gaat uit van eenvoud en multifunctionaliteit. Er wordt een Vereniging van Eigenaren (VvE) opgericht. In totaal worden er 16 bedrijfsunits gerealiseerd in 2 gebouwen.

Opleveringsniveau
De twee gebouwen hebben een bruto vloeroppervlakte van totaal circa 750 m² en worden gebouwd op een kavel (mandelig terrein) van 2.500 m². De hoogte van de bedrijfsunits bedraagt circa 8,5 meter. De vloerbelasting van de begane grond zal circa 1.000 kg/m² bedragen en de betonnen verdiepingsvloer circa 250 kg/m². De verdiepingsvloer zal bereikbaar zijn middels een houten trap. De buitenkozijnen en deuren zijn van aluminimum. Een technische omschrijving is op aanvraag beschikbaar.

De zelfstandige units beschikken over een overheaddeur (2.60 x 3.00 m¹), een eigen meterkast met aansluiting voor water en elektra (tot 3x 25A), (led)verlichting binnen- en buiten, wandcontactdoos, brievenbus en een eigen parkeerplaats (graskeien).

Koopprijs
Unit 4 (9D): € 219.500,- k.k. excl. BTW (Koper betaalt geen overdrachtsbelasting, alleen notariskosten).

Huurprijs
€ 1.500,- per maand, excl. BTW.

Servicekosten
Een nader te bepalen verrekenbaar voorschot t.b.v. VVE.
Tevens wordt Huurder zelf contribuant van de Nutsleveranciers.

Parkeren
Het buitenterrein wordt deels verhard en de parkeerplaatsen zullen worden voorzien van graskeien. De bedrijfsunit krijgt de beschikking over één parkeerplaats. Rondom het object en in de nabije omgeving is beperkte parkeergelegenheid.

Locatie en bereikbaarheid
De kavel is gesitueerd in het groene hart van het bedrijventerrein “De Boekelermeer”. De kavel heeft een uitstekende bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer! Met de A9 (richting Amsterdam/Schiphol) op slechts enkele minuten rijden en een bushalte op circa 15 minuten loopafstand die verbinding biedt met NS Station Alkmaar. Ook met de fiets is de locatie goed bereikbaar, met circa 15 minuten naar de binnenstad van Alkmaar en met de brug over de A9 naar Heiloo.

Bestemming
Bij de gemeente Alkmaar valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Boekelermeer-Noord”. Dit houdt in dat het perceel bestemd is voor “Gemengd” met o.a. bedrijven, dienstverlening, bedrijfsgebonden kantoorruimte, onderwijs etc. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Alkmaar.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Alkmaar.
Sectie: F.
Nummer: 9818 A5.

Bouwjaar en oplevering
De projectontwikkelaar is in Q1 2024 aanvangen met de bouw.

Energielabel
Van het aangeboden object is nog geen energielabel beschikbaar. Omdat de bedrijfsunits een industriefunctie krijgen met kantoor van < 50 m² BVO, is er geen labelverplichting.

Model overeenkomst bij verkoop
Model koopovereenkomst voor Bedrijfs-onroerendgoed Appartement (model 2019).

Zekerheidstelling bij verkoop
Een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom, te vermeerderen met BTW.

BTW bij verkoop
De koopsom is gebaseerd op het feit dat de koper prestaties verricht die volledig of minimaal het in de Wet op de Omzetbelasting 1968 genoemde percentage recht op aftrek van de omzetbelasting op grond van artikel 15 van de Wet op de Omzetbelasting 1968. Bij twijfel verzoeken wij u contact op te nemen met uw accountant.

Modelovereenkomst bij verhuur
Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015 vastgesteld.

Zekerheidstelling bij verhuur
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting (inclusief de verschuldigde BTW en servicekosten en de daarover verschuldigde BTW*).

*De BTW is uitsluitend bedoeld om de hoogte van de zekerheidsstelling te bepalen en kan niet in de BTW administratie worden opgenomen.

BTW bij verhuur
De huurprijs is gebaseerd op het feit dat de huurder het gehuurde blijvend gebruikt of blijvend laat gebruiken voor doeleinden waarvoor een volledig of minimaal een in de Wet op de Omzetbelasting 1968 genoemd percentage recht op aftrek van de omzetbelasting op de voet van artikel 15 van de Wet op de Omzetbelasting 1968.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum, conform de reeks consumentenprijsindexcijfers (CPI Alle Huishoudens), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek op basis van het meest recente prijsindexcijfer (thans 2015=100).

Huurprijsbetaling
In maandtermijnen bij vooruitbetaling te voldoen.

Voorbehouden
Goedkeuring en gunning eigenaar.

De standaard aangebrachte brandwerende en bouwkundige voorzieningen die worden voorgeschreven door diverse overheidsinstellingen zijn van toepassing.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.