Resultaten laden ...

Nieuwe Gracht 615

132 m2 bedrijfsruimte te koop in Delft

Kenmerken

Prijs € 475.900 v.o.n.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Bedrijventerrein Voorhof
Bedrijventerrein Voorhof

Let op: De onderaan vermelde oorspronkelijke vraagprijs is gebaseerd op een casco uitvoering. Inmiddels hebben we besloten om de ruimten op te plussen naar een completer niveau, temeer omdat de bouwfase is gestart (16 september) en het aanmerkelijk goedkoper is om deze voorzieningen direct in de bouw mee te nemen. Daarmee is de VON prijs gestegen naar het huidige niveau.

In Delft langs de Nieuwe Gracht gaan we twee gebouwen realiseren met op de begane grond een bedrijfsruimte. Er is in elk gebouw een bedrijfsruimte van ongeveer 132 vierkante meter. Momenteel is er nog één beschikbaar.

LOCATIE
Naast het historisch stadshart verrijst Nieuw Delft. Een nieuw stadsdeel van ongeveer 24 hectare, met ongeveer 1.200 woningen en meer dan 40.000 m² aan stedelijke functies. Hier krijgen architectuur, ondernemerschap en vernieuwing de ruimte en wordt de economische positie van de stad versterkt. In Nieuw Delft staat de toekomst letterlijk voor de deur.

Leidend bij de ontwikkeling van Nieuw Delft is de vraag naar woon-, werk- en leefruimte door uiteenlopende groepen. Ook maatschappelijke voorzieningen vinden een plek in Nieuw Delft. De afgelopen jaren werkten particulieren, woongroepen, ontwikkelaars, bouwers en ondernemers al naast elkaar aan de totstandkoming van deze gevarieerde, aantrekkelijke leefomgeving.

De kavels liggen op een centrale plek midden in Nieuw Delft, op zo’n 5 minuten lopen van de historische binnenstad en station Delft. Je bedrijf krijgt een plek aan de Nieuwe Gracht, in één van de twee appartementengebouwen. Voorlopig heten de gebouwen de Blauwe en de Groene Poort, met ongeveer 15 koopwoningen per gebouw, kantoorruimten en diverse gedeelde voorzieningen. Er is in elk gebouw een bedrijfsruimte van ongeveer 132 vierkante meter.

PROCES
Het wordt nieuwbouw, en deze nieuwbouw wordt gerealiseerd in opdracht van een Vereniging van Opdrachtgevers (de VVO). Het is namelijk een CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) project, waarbij we als architect en procesbegeleider het plan uitwerken en in januari zullen aanbesteden. Er is dus geen ontwikkelaar, we ontwikkelen de gebouwen samen met de groep toekomstige bewoners. Deze mensen zijn lid van de VVO Nieuwe Gracht, en als koper van de bedrijfsruimte wordt je ook lid en opdrachtgever. Dat lidmaatschap kost € 300,=, en met dat bedrag ben je verzekert van een plek in het plan. Tevens nemen we je dan mee door het hele CPO proces. Mocht je bij nader inzien weer willen uitstappen dan retourneren we dat bedrag niet.

MOGELIJKHEDEN
In de bedrijfsruimten kunnen bijvoorbeeld een galerie, werkplaats, atelier, kantoor, dienstverlening of een medische praktijk een plek krijgen. Zolang het maar geen overlast voor de woningen kan gaan betekenen. Horeca of winkels zijn niet toegestaan. Zowel de Vereniging Van Opdrachtgevers als de Gemeente Delft dienen hun goedkeuring te verlenen aan specifieke bedrijfshuisvesting, anders dan de hierboven genoemde zaken.

UITRUSTINGSNIVEAU
De toegang is voorzien via een eigen entree aan de grachtzijde van het gebouw. Aan de Nieuwe Gracht kom je gelijkvloers binnen in een hoge ruimte, en meer naar achteren ligt er een hogere vloer met die via een trap bereikbaar zijn. De hoogte achterin is 2,65 meter. Het is een hoogwaardig ontwerp met een voorname uitstraling, houten kozijnen met een aluminium buitenzijde en fraai metselwerk. De ruimten zelf worden opgeleverd mét de volgende voorzieningen: een warmtepomp inclusief bodembron, vloerverwarming en -koeling, een dekvloer en een ventilatie installatie met warmteterugwinning. Ook is de elektra meegenomen: lichtpunten, schakelaars en wandcontactdozen op een basisniveau. Deze zaken dien je in reguliere nieuwbouw na oplevering zelf te bekostigen en dat gaat over grote bedragen. Omdat we dit pakket mee hebben genomen in de aanbesteding ligt de prijs hier veel gunstiger.

PARKEREN
Voor een kantoorruimte van 132 vierkante meter zijn twee parkeerplekken gereserveerd, en die kosten € 33.058,= per stuk. Deze worden in opdracht van de Gemeente Delft in het naastliggende gebouw gerealiseerd.

OPLEVERING
De oplevering staat nu gepland eerste kwartaal 2026.

PRIJZEN
De prijs voor deze kantoorruimte inclusief de genoemde voorzieningen bedraagt €475.900,= exclusief de BTW en exclusief de parkeerplekken (optioneel).

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan