Resultaten laden ...

Nevadadreef 15

3.265 m2 bedrijfsruimte te koop in Utrecht

Kenmerken

Prijs € 229.950 v.o.n.
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Bedrijventerrein en omgeving
Bedrijventerrein Nieuw Overvecht

TE KOOP
20 bedrijfsunits met kantoorruimte, terras en eigen parkeerplaatsen waarvan nog enkele units te koop zijn.

VERKOOP
Inmiddels circa 90% verkocht
Definitieve start bouw: 14 oktober 2024 met een geprognotiseerde oplevering in het 2e kwartaal van 2025.

ADRES
Nevadadreef 15-17 in Utrecht

ALGEMEEN
Bedrijventerrein Nieuw Overvecht is een stadsverzorgend, kleinschalig, modern gemengd bedrijventerrein met een oppervlakte van 36 hectare netto (44 hectare bruto). De ligging van Nieuw Overvecht ten opzichte van het centrum van de stad Utrecht en ten opzichte van de uitvalswegen (A2 en A27) wordt door het bedrijfsleven als belangrijkste kwaliteit van het gebied gezien. Mede hierdoor is de bereikbaarheid met de (vracht)auto zeer goed en beschikt het terrein over één van de belangrijkste vestigingsvoorwaarden voor bedrijven. Bedrijventerrein Nieuw Overvecht grenst aan de woonwijk Overvecht.
Er zijn zo’n 280 bedrijven ingeschreven, waarvan er circa 200 actief zijn in het gebied. Deze bedrijven bieden plaats aan bijna 5.000 arbeidsplaatsen. Hiermee is bedrijventerrein Nieuw Overvecht een belangrijke werklocatie voor de gemeente Utrecht.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Zowel de centrale ligging alsmede de verkeersontsluiting met openbaar vervoer is bijzonder goed. Het bedrijventerrein Nieuw
Overvecht is goed bereikbaar met de auto via de A2 en A27 met als dichtst bijgelegen afrit Utrecht-Noord (A27).

Het openbaar vervoer wordt verzorgd door buslijn 28 die rijdt van Utrecht Centraal naar Nieuw Overvecht met als halte “Nieuw
Overvecht” en een reistijd van ongeveer 15 minuten. Met de fiets is het bedrijventerrein Nieuw Overvecht ook goed
bereikbaar middels fietspaden vanuit de omliggende wijken.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Utrecht
Sectie : E
Nummer : 685
Zakelijk recht : Volle eigendom

DE NOG BESCHIKBARE UNIT TYPE
TYPE B
3 laags uitvoering met dakterras en een totale oppervlakte van 210 m² bvo onderverdeeld als volgt:
Parterre – 75 m² bedrijfsruimte met overheaddeur en separate loopdeur;
1e verdieping - 75 m² en respectievelijk 60 m² kantoorruimte op de 2e verdieping met terras van 13 m².
Breedte unit 7.50 m1; inclusief 2 eigen parkeerplaatsen.

TYPE E
2 Laags uitvoering met een totale oppervlakte van 98 m² bvo onderverdeeld als volgt:
Parterre – 49 m² bedrijfsruimte met overheaddeur en separate loopdeur;
1e verdieping – 49 m² kantoorruimte
Breedte unit 7.50 m1; inclusief 2 eigen parkeerplaatsen.

Geïnteresseerden kunnen een optie verkrijgen mits het bouwnummer naar hun voorkeur beschikbaar is. Een optie is het recht om door een eenzijdige wilsverklaring een koopovereenkomst te doen laten ontstaan. Degene die het recht heeft is niet verplicht er gebruik van te maken. De kopers betalen in een aantal termijnen de diverse stadia van de bouw. Betalingen en wijze van betaling zijn vermeld in de koop-/aannemingsovereenkomst. Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

APPARTEMENTSRECHTEN
Naast de grond onder de bebouwing en de opstal wordt elke koper tevens mede-eigenaar van het gemeenschappelijke binnenterrein. Derhalve is gekozen voor het splitsen in appartementsrechten. Voor het beheer hiervan wordt van rechtswege een Vereniging van Eigenaren opgericht.

VERENIGING VAN EIGENAREN (VvE)
Voor het onderhoud en beheer van de gemeenschappelijke delen, waaronder het gemeenschappelijke binnenterrein, wordt van rechtswege een Vereniging van Eigenaren (kortweg V.v.E) opgericht waarvoor een externe beheerder kan worden aangesteld. Een koper is verplicht lid te worden van de Vereniging van Eigenaren.

OPLEVERINGSNIVEAU
Omdat geen enkele koper hetzelfde is worden de units casco opgeleverd. Dat geeft u de mogelijkheid om uw nieuwe huisvesting compleet naar eigen inzicht in te delen en in te richten. De units zijn degelijk gebouwd en afgewerkt met gebruikmaking van moderne bouw- en isolatiematerialen. Voor een toelichting verwijzen wij u naar de technische omschrijving.

OVERHEADDEUREN
Elke unit beschikt over een elektrische overheaddeur.

PARKEREN
Vrijwel elke bedrijfsunit heeft 2 eigen parkeerplaatsen. Daarnaast worden in het openbaar gebied een aantal extra parkeerplaatsen gerealiseerd.

ENERGIELABEL
De ontwikkelaar stelt zich op het standpunt dat bij oplevering geen energielabel utiliteit hoeft te worden afgegeven in de zin van het bij oplevering van het casco geldende Besluit Energieprestatie Gebouwen (BEG), aangezien door de casco oplevering van het verkochte onvoldoende gegevens beschikbaar zijn om volgens het voorgeschreven ISSO protocol een energielabel te kunnen opstellen.

KOOP/AANNEMINGSOVEREENKOMST
In de op te maken koop-/aannemingsovereenkomst zullen de gebruikelijke bepalingen worden opgenomen. Daarnaast zullen de koop-/aannemingsovereenkomst en de akte van levering die bedingen bevatten die de notaris nodig acht en normaal gebruikelijk zijn.

ZEKERHEIDSSTELLING
Na ondertekening van de overeenkomst kan gevraagd worden aan koper om een waarborgsom te storten groot 10% van de koopsom. In plaats van deze waarborgsom kan de koper een bankgarantie stellen.

OPLEVERING
Zodra zowel de omgevingsvergunning is verleend en er voldoende units zijn verkocht wordt met de bouw van dit project gestart. De verwachting is om in het 4de kwartaal 2024/1ste kwartaal 2025 te starten met de bouw zodat de units medio 2025 kunnen worden opgeleverd.

Nadere verkoopinformatie
Brecheisen Bedrijfsmakelaars B.V. / IBG
Maliebaan 2
3581 CM UTRECHT
T: 030 – 233 11 16

BEDRIJFSFINANCIERING
MKB Finanz en Nevada Vastgoed B.V. werken samen om het financieren van een bedrijfsruimte zo makkelijk mogelijk te maken. Nevadaplein biedt de bedrijfsruimte aan en MKB Finanz kan je helpen met het verkrijgen van een financiering.
• Ontvang binnen 24 uur een volledig gratis en vrijblijvende quickscan en waardevolle feedback over
• de haalbaarheid van jouw financiering.
• MKB Finanz heeft één vast aanspreekpunt en regelt alles van A tot Z inzake de financiering.
• Tot 90 % financiering voor eigenaar gebruikers en 70% voor beleggers.
• Is huren voor jou duurder dan kopen? Met kopen bouw je vermogen op en realiseer je historisch gezien op de lange termijn een waardestijging met je vastgoed.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan