Resultaten laden ...

Neerlandia 7

140 m2 bedrijfsruimte te huur in Stompetoren

Kenmerken

Huurprijs € 750 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed

TE HUUR.

Representatieve bedrijfsunit van in totaal ca. 140 m² BVO groot gelegen op het goedbereikbare en kleinschalige bedrijventerrein in Stompetoren nabij de Ring van Alkmaar.

De bedrijfsunit beschikt over ca. 70 m² BVO bedrijfsruimte op de begane grond en ca. 70 m² BVO bedrijfsruimte op de verdieping. De verdieping beschikt over raampartijen voor voldoende daglichtinval waardoor de verdieping ook geschikt gemaakt kan worden voor bijvoorbeeld kantoorruimte.

Huurprijs
€ 750,- per maand, excl. BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 50,- per maand, excl. BTW ten behoeve van onderhoud buitenterrein, glasbewassing en opstalverzekering. Tevens wordt Huurder zelf contribuant van de Nutsleveranciers.

Inhoudsbeschrijving
Entree middels loopdeur of overheaddeur naar de bedrijfsruimte. Middels de houten trap bereikt u de 1e verdieping.

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte wordt in huidige staat opgeleverd en als casco verhuurd.

Parkeren
Eigen parkeerplaats voor de deur en gratis parkeren in de directe omgeving.

Bereikbaarheid
Goed bereikbaar vanaf de N242 (Middenmeer – Alkmaar) en de N243 (Alkmaar – Avenhorn). De bushalte is op loopafstand gelegen.

Bestemming
Bij de gemeente Schermer valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Dorpskernen”. Dit houdt in dat het perceel bestemd is voor “bedrijf t/m categorie 2”. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Schermer.

Model overeenkomst
Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015 vastgesteld.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting (inclusief de verschuldigde BTW en servicekosten en de daarover verschuldigde BTW*).

*De BTW is uitsluitend bedoeld om de hoogte van de zekerheidsstelling te bepalen en kan niet in de BTW administratie worden opgenomen.

Huurtermijn
Uitgangspunt is een huurperiode van minimaal 2 jaar.

Aanvaarding
In overleg.

BTW
De huurprijs is gebaseerd op het feit dat de huurder het gehuurde blijvend gebruikt of blijvend laat gebruiken voor doeleinden waarvoor een volledig of minimaal een in de Wet op de Omzetbelasting 1968 genoemd percentage recht op aftrek van de omzetbelasting op de voet van artikel 15 van de Wet op de Omzetbelasting 1968.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum, conform de reeks consumentenprijsindexcijfers (CPI Alle Huishoudens), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek op basis van het meest recente prijsindexcijfer (thans 2015=100).

Huurprijsbetaling
In maandtermijnen bij vooruitbetaling te voldoen.

Bouwjaar
2012 conform de BAG viewer van het Kadaster.

Energielabel
Van het aangeboden object is geen energielabel beschikbaar.

Voorbehoud
Goedkeuring en gunning eigenaar.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan