Resultaten laden ...

Marquesweg 3 0 ong

18 m2 bedrijfsruimte te koop in Goes

Kenmerken

Prijs € 22.250 v.o.n.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Industrieterrein De Poel
Bedrijventerrein DE POEL II EN III

VERKOOP GESTART

NIEUW! BOX GARAGEPARK GOES
LOCATIE: BEDRIJVENTERREIN DE POEL II, GOES
Wij presenteren met trots het nieuwe garagepark in Goes met 131 garageboxen, gelegen op het bedrijventerrein De Poel II, vlakbij de A58. Dit park biedt een unieke kans om garageboxen aan te schaffen voor particulieren of ondernemers. Of u nu een hobbyist of een ondernemer bent, onze garageboxen zijn de perfecte oplossing. Het is ook een veilige opslagplaats voor bijvoorbeeld huisvoorraden of voertuigen.

We bieden op dit park 4 verschillende soorten garageboxen aan:
- Begane grond, 30 stuks, toegankelijk met de auto, 18 m², €31.450 v.o.n.
- Begane grond, 13 stuks, 18 m², €26.950 v.o.n.
- 1e en 2e verdieping, 60 stuks, 18 m², €26.950 v.o.n.
- 1 en 2e verdieping, 28 stuks, 13,5 m², €22.250 v.o.n.

VEILIGHEID EN TOEGANKELIJKHEID
Het park is uitstekend beveiligd met moderne camera's, stevig hekwerk en een elektronische poort, zodat uw eigendommen altijd goed beschermd zijn. Daarnaast zijn er sanitaire voorzieningen beschikbaar voor uw comfort. Een lift zorgt ervoor dat ook de garageboxen op de eerste en tweede verdieping makkelijk bereikbaar zijn, wat het park toegankelijk en gebruiksvriendelijk maakt.

FACILITEITEN EN VOORZIENINGEN
Elke garagebox is uitgerust met drie stopcontacten en verlichting, wat het gebruiksgemak aanzienlijk vergroot. Of u nu elektrische apparaten wilt aansluiten, verlichting nodig hebt voor werkzaamheden, of gewoon een extra stroombron wilt hebben, onze garageboxen bieden u alle gemakken die u nodig heeft.

RUIME PARKEERGELEGENHEID
Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar, waardoor het laden en lossen van goederen eenvoudig en efficiënt verloopt.

BEDRIJVEN EN ZAKELIJKE MOGELIJKHEDEN
Naast particulieren kunnen ook bedrijven zich inschrijven op dit adres. Dit maakt het mogelijk om post te ontvangen en de garageboxen te gebruiken als bedrijfsruimte.

VRIJ OP NAAM (VON)
Bij de aankoop van een garagebox hoeft u geen overdrachtsbelasting te betalen, omdat deze vrij op naam (VON) worden geleverd. Dit betekent geen extra kosten voor overdracht, wat uw aankoop nog aantrekkelijker maakt.

BOUWPLANNING
De bouw van het garagepark gaat begin 2025 van start. Dit is uw kans om een garagebox aan te schaffen!

KOOPCONDITIES

Koopprijs: V.O.N. excl. BTW

Aanvaarding: In overleg

Is er BTW van toepassing: Ja

Alle verkopen zijn onder voorbehoud van het verkrijgen van de omgevingsvergunning

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan