Resultaten laden ...

Manitobadreef 6 G

320 - 830 m2 bedrijfsruimte te huur in Utrecht

Kenmerken

Huurprijs € 8.200 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Bedrijventerrein en omgeving
Bedrijventerrein Nieuw Overvecht

ADRES
Manitobadreef 6G in Utrecht (3565 CH).

ALGEMEEN
De bedrijfshal met kantoorruimte is gelegen op het bedrijventerrein Nieuw-Over-vecht in Utrecht op de hoek van de Manitobadreef en Tennesseedreef met een markante zichtlocatie. De hal met kantoorgelegenheid heeft een moderne en frisse uitstraling en staat op een royale kavel met veel parkeergelegenheid en comfortabele ruimte om te rangeren. De meeste parkeerplaatsen zijn gelegen op het afsluitbare binnenterrein.

STRATEGISCHE LOCATIE
Bedrijventerrein Nieuw-Overvecht is een stadsverzorgend, kleinschalig, modern gemengd bedrijventerrein met een oppervlakte van 36 hectare netto (44 hectare bruto). De ligging van Nieuw Overvecht ten opzichte van het centrum van de stad Utrecht en ten opzichte van de uitvalswegen (A2 en A27) wordt door het bedrijfsleven als belangrijkste kwaliteit van het gebied gezien. Mede hierdoor is de bereik -baarheid met de (vracht)auto zeer goed en beschikt het terrein over één van de belangrijkste vestigingsvoorwaarden voor bedrijven. Bedrijventerrein Nieuw Overvecht grenst aan de woonwijk Overvecht. Er zijn zo’n 280 bedrijven ingeschreven, waarvan er circa 200 actief zijn in het gebied. Deze bedrijven bieden plaats aan bijna 5.000 arbeidsplaatsen. Hiermee is bedrijventerrein Nieuw Overvecht ook een belangrijke werklocatie voor de gemeente Utrecht.

DIVERSITEIT AAN BEDRIJVEN
Het bedrijventerrein huisvest een breed scala aan bedrijven, variërend van kleine ondernemingen tot grote internationale bedrijven waaronder; Gamma, Jumbo, Boels, Bouwmaat, Loogman, Saltro, The Coleseum Gym, ULC Groep en overige regionale en landelijke bedrijven. Dit zorgt voor een dynamische en diverse zakelijke omgeving die volop mogelijkheden biedt voor netwerken en samenwerking.

INFRASTRUCTUUR
Het bedrijventerrein is goed uitgerust met moderne infrastructuur. Er zijn diverse parkeerfaciliteiten (vrij parkeren) beschikbaar voor zowel werknemers als bezoekers. De wegen zijn goed onderhouden en er zijn duidelijke bewegwijzeringen naar de verschillende bedrijven en faciliteiten op het terrein.

VOORZIENINGEN EN FACILITEITEN
In de directe omgeving van de Manitobadreef zijn diverse voorzieningen te vinden waaronder lunchrooms, cafés, restaurants en winkels.
Dit maakt het voor werknemers gemakkelijk om tijdens de lunchpauze of na werktijd even te ontspannen. Er zijn ook fitnesscentra en recreatieve voorzieningen beschikbaar, waardoor het een aantrekkelijke locatie is voor werknemers die een gezonde werk-privébalans nastreven.

OPENBAAR VERVOER
Zoals eerder vermeld, is het bedrijventerrein uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn meerdere bushaltes in de nabijheid en ook het centraal station van Utrecht is goed bereikbaar. Dit maakt het eenvoudig voor werknemers en bezoekers om het terrein te bereiken zonder afhankelijk te zijn van een auto.

VEILIGHEID
Het bedrijventerrein is goed verlicht en er is sprake van actieve beveiliging en toe-zicht, wat bijdraagt aan een veilige werkomgeving. Veel gebouwen, waaronder de kantoren op de Manitobadreef, beschikken over moderne beveiligingssystemen.

MILIEU EN DUURZAAMHEID
Er is steeds meer aandacht voor duurzaamheid op het bedrijventerrein. Er wordt door de gemeente Utrecht, de ondernemers én de vastgoedeigenaren actief gewerkt aan het verduurzamen van het gebied en de bedrijfsgebouwen om zo bij te dragen aan een beter milieu.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
In samenvatting biedt het industrieterrein Overvecht-Noord een gunstige en goed uitgeruste omgeving voor bedrijven. De centrale ligging, goede bereikbaarheid, diverse voorzieningen en focus op veiligheid en duurzaamheid maken het een aantrekkelijke locatie voor bedrijven die willen groeien en bloeien.

OPPERVLAKTE
Totaal ca. 1.150 m² b.v.o.., onderverdeeld als volgt:
· Ca. 530 m² b.v.o. bedrijfsruimte;
· Ca. 320 m² b.v.o. kantoor-/showroomruimte;
· Ca. 300 m² b.v.o. entresolvloer.

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het gebouw wordt “as is where is” opgeleverd inclusief onder andere:

ALGEMEEN
• ruim entree voorzien van trap naar eerste etage;
• huidige brandslanghaspels;
• huidige nooduitgang verlichting;
• volledig ingerichte meterkast voorzien van een elektra*, gas, water;
• 3 x 125A elektra aansluiting.

KANTOORRUIMTE
• huidige brandslanghaspels;
• cv-installatie voorzien van diverse radiatoren;
• systeemplafond v.v. inbouw LED-verlichting;
• keuken voorzien van warm en koud stromend water, onder- en bovenkasten;
• diverse wandcontactdozen (230V);
• huidige scheidingswanden v.v. tussendeuren;
• huidige vloerbedekking;
• raampartijen voorzien van dubbel glas alsmede enkele kiepramen;
• huidige (nieuwe) elektrisch bedienbare sunscreens;
• diverse betegelde toiletunits met voorportaal voorzien van fontein.

BEDRIJFSRUIMTE
• 2 elektrisch bedienbare overheaddeuren (ca.4m1x4m1 en 3,7m1x 4m1);
• 2 loopdeuren;
• glad afgewerkte betonvloer, maximaal belastbaar tot ca. 1.500 kg/m2);
• entresolvloer;
• LED TL lijnverlichting;
• diverse krachtstroom aansluitpunten;
• diverse wandcontactdozen (230V).

AFSLUITBAAR BUITENTERREIN
• ca. 20 parkeerplaatsen;
• klinkerbestrating;
• hekwerk voorzien van toegangspoort en dubbele looppoort;
• fietsenrek.

Het opleverniveau kan, in overleg tussen huurder en verhuurder, worden aangepast. Afhankelijk van de hiermee gemoeide kosten kunnen worden verdisconteerd in de huurprijs.

PARKEREN
In totaal zijn er ca. 32 parkeerplaatsen die onderling tussen de huurders van Manitobadreef 6e en 6g verdeeld zullen worden. Op het afsluitbare binnenterrein van ca. 490 m² bevinden 20 van deze 32 parkeerplaatsen. Langs de openbare weg is tevens vrij parkeren mogelijk.

ENERGIELABEL
Het kantoorgedeelte beschikt over een energieprestatiecertificaat met het label A.

HUURPRIJS
€ 8.200,-- per maand te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, per maand vooruit te voldoen.

SERVICEKOSTEN
Verhuurder brengt géén servicekosten bij huurder in rekening. Huurder dient zelf serviceabonnementen af te sluiten voor de aanwezige technische installaties en gebouw gebonden werkzaamheden waaronder;
• periodiek onderhoud cv-installatie(s) en luchtbehandelingsinstallatie(s);
• periodiek onderhoud en inspectie gebouw gebonden brandblusmiddelen / installatie(s) en noodverlichting;
• tijdig stoffen (bladeren) verwijderen van het dak;
• periodiek onderhoud en inspectie overhead deur(en);
• glasbewassing;
• onderhoud buitenterrein (waaronder de groenvoorziening).

KOSTEN NUTSBEDRIJVEN
Rechtstreeks door huurder te voldoen aan desbetreffende nutsbedrijven.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. Langere huurperiode is bespreekbaar.


OPZEGTERMIJN
Uiterlijk 12 (twaalf) maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

AANVAARDING
Per direct.

B.T.W.
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUUROVEREENKOMST
Gebaseerd op het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015. Van deze overeenkomst maken deel uit de bijhorende “Algemene bepalingen huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230A BW”.

BIJZONDERHEDEN
Deze informatie is geheel vrijblijvend en mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder c.q. verkoper.

Aan de in deze informatie vermelde teksten, tekeningen en opgegeven metrages kunnen geen rechten worden ontleend. De als bijlagen opgenomen plattegrondtekening(en) zijn van indicatieve aard.

Ten aanzien van de juistheid van de door ons samengestelde gegevens ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. In het geval dat onze beroepsaansprakelijkheids¬verzekering aanspraak op uitkering geeft, is aansprakelijkheid beperkt tot het bedrag dat in voorkomend geval onder deze verzekering voor uitkering in aanmerking komt.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig.
NADERE INFORMATIE
Brecheisen Bedrijfsmakelaars B.V.
Maliebaan 2
3581 CM UTRECHT
T: 030 – 233 11 16

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan