Resultaten laden ...

Lemelerbergweg 35 E

122 - 788 m2 bedrijfsruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 125 m²/jaar
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Amstel III/Bullewijk
Bedrijventerrein Amstel III Bedrijvenzone

Het bedrijfscomplex aan de Lemelerbergweg 35-E is gelegen in de multifunctionele Amstel Gateway, dé toplocatie voor huisvesting in Amsterdam Zuidoost. Het gebouw is per direct beschikbaar voor gebruik. Dit gebied is zeer gewild bij logistieke gebruikers die dicht bij de stad Amsterdam willen zitten en willen profiteren van de uitstekende bereikbaarheid. Het gebouw beschikt over meerdere loading docks en overheaddeuren, waardoor het zeer geschikt is voor stedelijke distributie. Het is gelegen aan de Holterbergweg, een drukke verbindingsweg in Amsterdam Zuidoost.

Op het bedrijventerrein zijn bedrijven gevestigd uit verschillende sectoren zoals technologie, logistiek en multimedia. Amstel Gateway is ideaal voor bedrijven voor wie opslag, distributie en nabijheid van het centrum van Amsterdam essentieel zijn.

Beschikbaarheid
Beschikbaar voor verhuur is circa 909,40 m², verdeeld in:
- Circa 787,60 m² bedrijfsruimte;
- Circa 121,80 m² kantoorruimte.

Huurprijs
€ 125,- per m², exclusief BTW.

Service kosten
Op aanvraag.

Huurtermijn
In overleg.

Aanvaarding
Per direct.

Parkeren
Inclusief 6 parkeerplaatsen op bijbehorend terrein.

Bereikbaarheid
Eigen vervoer
De Lemerbergweg 35-E op Amstel Gateway is goed bereikbaar met de auto. Het bedrijventerrein ligt in de buurt van de A2 en de A9, die beide grote verkeersaders zijn die Amsterdam Zuidoost verbinden met andere delen van Nederland.

Openbaar vervoer
De Lemerbergweg 35-B op Amstel Gateway is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het dichtstbijzijnde metrostation is Bullewijk, dat op ongeveer 5 minuten loopafstand ligt. Vanaf hier rijden metrolijnen 50 en 54 richting onder andere Amsterdam Centraal, Amsterdam Zuid en Amsterdam Sloterdijk.
Daarnaast zijn er diverse buslijnen die het bedrijventerrein aandoen, zoals buslijnen 41, 47 en 49. Deze buslijnen stoppen bij bushalte 'Amstel Gateway', die zich op enkele minuten loopafstand van de Lemerbergweg 35-B bevindt.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan