Resultaten laden ...

Landbouwweg 73

300 m2 bedrijfsruimte te huur in Zeewolde

Kenmerken

Perceeloppervlakte 1128 m²
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Trekkersveld
Bedrijventerrein TREKKERSVELD I EN II

Op een toplocatie in Zeewolde bieden we een hoogwaardig bedrijfspand aan met een showroom, een modern kantoor, een riante hal en volop buitenruimte.
- Kantoren en showroom 370 m²
- Hal 300 m²
- Entresol 130 m²
Op het terrein zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig en ruimte voor buitenopslag.
Heb jij behoefte aan meer ruimte, stel jij hoge eisen aan de uitstraling van je bedrijf en ben jij klaar voor de volgende stap? Dan hebben wij het perfecte pand voor jou. Je kunt hier direct draaien!

Begane grond

Dit bedrijfspand is gelegen op een prominente locatie aan de Landbouwweg. Het betreft een vrijstaand bedrijfspand verdeeld over 2 bouwlagen. De entree verwelkomt de klanten op een indrukwekkende wijze. Een representatieve entree biedt toegang tot de showroom op de begane grond en een keurige balie (totaal VVO ca. 145 m²). De open ruimte is vrij in te delen en door de vele raampartijen aan drie zijden van het pand komt veel natuurlijk licht binnen. De showroom is verwarmd en kan gekoeld worden d.m.v. een airco. Een bordestrap brengt je naar de 1e etage.
De bedrijfshal (VVO ca. 295 m²) beschikt over 2 overheaddeuren, een lichtstraat, heaters, krachtstroom en een entresol (VVO ca. 130 m²). In de hal is een toilet aanwezig.

Eerste verdieping

Op de verdieping is een showroom, drie kantoorruimten, een kantine en een tussenruimte (totaal ca. 214 m²). De grote open showroom is eventueel anders in te delen en is, net zoals beneden, voorzien van veel lichtinval en een airco. Ook de verdieping is keurig afgewerkt en hier is een toiletgroep met een dames- en een herentoilet. De drie kantoren staan voor je klaar om meteen te beginnen en de ruime kantine is voorzien van een keuken en een airco.

Bijzonderheden

Buitenterrein:
Het buitenterrein is grotendeels bestraat. Aan de voorzijde zijn 8 parkeerplaatsen en aan de achterzijde, wat is afgesloten middels een hekwerk, is veel ruimte voor bijvoorbeeld buitenopslag.

Locatie:
Zeewolde heeft veel goeds te bieden voor elke ondernemer. Gelegen in het midden van Nederland, tussen de A6, A27 en de A28, waar je nog kunt huren voor bijzonder gunstige prijzen! Zeewolde heeft volop potentie voor de toekomst. Met het oog op de uitbreiding van Lelystad Airport en de toenemende druk op de woning- en bedrijfsmarkt in omliggende steden komt Zeewolde steeds vaker in de picture; ook bij grote bedrijven.

Kenmerken:
- Bouwjaar: 2004
- Hal BVO 300 m²
- Kantoren met showroom BVO 370 m²
- Entresol BVO 130 m²
- Totaal BVO 800 m²
- Inhoud bedrijfspand ca. 3.150 m³
- Parkeerplaatsen: 8
- Kavel: 1.128 m²
- Er is een alarmsysteem aanwezig
- Het pand beschikt over een 3 x 80 Ah aansluiting
- Beschikbaar per 1 april 2025 of eerder in overleg
- Huursom: € 4.575,- per maand excl. BTW
Borg: € 9.150,-
Huurperiode 5 jaar, telkens verlengd met 5 jaar
Onder voorbehoud van gunning eigenaar