Resultaten laden ...

Kraaivenstraat 23 23

430 m2 bedrijfsruimte te koop in Tilburg

Kenmerken

Prijs € 488.500 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Industrieterrein Kraaiven
Bedrijventerrein KRAAIVEN

Kraaivenstraat 23-23 en 23-24 te Tilburg
Het object betreft een tweetal gekoppelde bedrijfsunits (totaal 430 m²) waarbij op dit moment de helft van de kantooretage (straatzijde) is verhuurd. De begane grond is eenvoudig in zijn geheel weer terug te brengen naar bedrijfsruimte middels een voorzetwand te verwijderen.

Algemeen
Het object is gelegen binnen project Willemshoeck op bedrijventerrein ‘Kraaiven’. In enkele jaren zijn de vier kleinschalige bedrijfsverzamelgebouwen die onderdeel zijn van dit project gerealiseerd. Het bedrijfsverzamelgebouw ligt op een goede locatie tegenover de autoboulevard op het industrieterrein Kraaiven aan het Wilhelminakanaal.

Het object betreft een tweetal gekoppelde bedrijfsunits waarbij op dit moment de helft van de kantooretage (straatzijde) is verhuurd en er gezamenlijk gebruik gemaakt wordt van een toiletgroep en een keuken op de eerste etage. De entree is op de begane grond en wordt met de huurder samen gebruikt.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van het object is zowel met openbaar vervoer, personenauto’s als met vrachtverkeer zeer goed te noemen. Bedrijventerrein Kraaiven is gunstig gesitueerd aan de A261 (Tilburg-Waalwijk) en aan de Noordwesttangent met daarbij de aansluitingen naar de A58 en A65.

Ook met de fiets bent u snel op uw werk dankzij de ligging aan de F261: de snelfietsroute tussen Tilburg en Waalwijk, ook wel de “Hart van Brabantroute” genoemd. Deze snelfietsroute, die bestaat uit brede, vrij liggende fietspaden, biedt een comfortabele verbinding met o.a. het CS Station Tilburg.

Bouwjaar
Omstreeks 2007.

Vloeroppervlakte:
Bedrijfsruimte begane grond: ca. 215 m² (ook een deel kantoorgebruik nu)
Kantoorruimte etage : ca. 215 m²
Totaal : ca. 430 m²

Bestemming:
Het object valt binnen het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Kraaiven 2008”, vastgesteld op 16 januari 2010, waarin het de bestemming “Bedrijventerrein” heeft gekregen met de aanduiding bedrijf tot en met milieucategorie 3.1. Voor een afschrift van dit bestemmingsplan kunt u contact met ons kantoor opnemen.

Indeling
Entree op de begane grond, welke nu gezamenlijk gebruikt wordt met de huurder van de helft van de kantoorruimte boven. Een trapopgang naar de eerste etage met een afsluitbare toegangsdeur tot de nu leegstaande kantoorruimte. Open ruimte met aan de voorzijde een grote raampartij. Verwarmd middels radiatoren en er is een airco aanwezig voor koeling en verwarming. Via een deur is het gezamenlijke gedeelte bereikbaar wat bestaat uit een dubbele toiletgroep en een keuken. Deze wordt gedeeld met de andere huurder op de etage.

Voorzieningen
• Systeemplafond met ledverlichting;
• Airconditioning;
• Kabelgoten voorzien van data- en stroompunten;
• Gezamenlijke toiletgroepen en keuken;
• Betonvloer begane grond;
• Pvc-klik-laminaatvloer boven;
• Overheaddeur op de begane grond.

Kadastrale gegevens
Gemeente : Tilburg
Sectie : AE
Nummer : 565
Index : A384, A385 (bedrijfsunits) en A239, A240, A243 en A244 (4 stalingsplaatsen).

Parkeerplaats
Bij het object horen 4 stallings-/parkeerplaatsen op het voorgelegen terrein. Er zijn ook enkele parkeerhavens langs de openbare weg aanwezig.

Oplevering
Per direct, in overleg.

Energielabel
Het object heeft een energielabel A.

Deels verhuurd
Op dit moment is de helft van de bovenetage aan de straatzijde verhuurd als kantoor. Deze huurder maakt gezamenlijk gebruik van de entree op de begane grond. Deze huurovereenkomst heeft een looptijd tot 31 december 2025 en op dit moment is de huurprijs € 1.107,60 per maand ex BTW ex servicekosten. Bij interesse is het uiteraard mogelijk de volledige huurovereenkomst in te zien.

Vereniging van Eigenaars
Er is een actieve VVE actief binnen het complex welke zorg draagt voor o.a. collectief terreinonderhoud, opstalverzekering, glasbewassing en overige zaken. De kosten hiervoor bedragen per kwartaal € 1.013,65 (peildatum september 2023)

Verkoopvoorwaarden
Wij bieden het object aan op basis van onder meer de volgende voorwaarden:
• Uitgangspunt is een zonder BTW belaste levering;
• De kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht zijn voor rekening van de koper;
• Instrumenterend notaris is te bepalen door de koper;
• Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, te storten bij instrumenterend notaris uiterlijk 14 dagen na het ondertekenen van de koopovereenkomst.