Resultaten laden ...

Kooikersweg 7

365 - 550 m2 bedrijfsruimte te huur in Grave

Kenmerken

Huurprijs € 2.950 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Zittert
Bedrijventerrein KOOIKERSWEG

Dit is een bijzondere gelegenheid om uw bedrijf te vestigen in een veelzijdige zakelijke ruimte, compleet met meerdere kantoren en ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Dit pand, gelegen in Grave, biedt niet alleen een professionele werkomgeving, maar ook een rustige en aangename sfeer.

Oppervlakte:
+ Bedrijfshal: ca. 365 m2
+ Kantoorruimte: ca. 130 m2
+ Buitenterrein: ca. 550 m2

Kenmerken:
+ Bedrijfshal: De ruime hal is multifunctioneel en beschikt over een overheaddeur, wat het eenvoudig maakt om goederen en materialen te verplaatsen. Deze open ruimte biedt volop mogelijkheden voor opslag, productie of andere bedrijfsactiviteiten.

+ Kantoorruimtes: Ideaal voor individuele werkruimtes, vergaderingen en samenwerkingen. Of het nu gaat om creatieve sessies, brainstormen of dagelijkse taken, hier vindt u de ruimte die u nodig heeft om te gedijen.

+ Parkeergelegenheid: Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, welke tevens beschikt over een afsluitbaar hek.

+ Buitenterrein: Het buitenterrein biedt extra ruimte die kan worden benut voor opslag, logistiek of als een open ruimte voor ontspanning.

+ Volledig uitgeruste pantry: Geniet van de moderne keukenruimte, compleet met alle benodigde apparatuur om uw eigen maaltijden te bereiden.

+ Toilet: Het pand beschikt over een eigentijds en goed onderhouden toilet.

+ Lichtinval: Het pand beschikt over een rijk aantal ramen wat zorgt voor voldoende natuurlijk licht.

+ Bestemmingsplan: Bedrijven in de milieucategorie 2. Het volledige bestemmingsplan is op te vragen bij ons kantoor.

+ Huurtermijn: Het eerste huurtermijn loopt tot 31-01-2027.

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over deze unieke kans en plan een bezichtiging om deze prachtige ruimte zelf te ervaren.

Aanvaarding:
In nader overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan