Resultaten laden ...

Kanaaldijk-Noord 155

80 - 390 m2 bedrijfsruimte te huur in Eindhoven

Kenmerken

Huurprijs € 43.500 /jaar
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Doornakkers-Oost
Bedrijventerrein KADE

BESCHRIJVING
Instapklaar bedrijfsgebouw met kantoorruimte én omheind buitenterrein

OPPERVLAKTEN
Ca. 390 m² bedrijfsruimte op de begane grond;
Ca. 125 m² kantoorruimte verdeeld over twee bouwlagen;
Ca. 42 m² archiefruimte op de eerste verdieping;
Ca. 80 m² buitenterrein.

PARKEERPLAATSEN
10 stuks.

LOCATIE/LIGGING
Het object is gelegen op het gemengde bedrijventerrein “De Kade” tegen de zuidzijde van Eindhoven-centrum aan. Dit oudste bedrijventerrein van Eindhoven is opgezet aan de noord- en zuidzijde van het Eindhovens Kanaal en wordt bovendien door de Rondweg in een westelijk en oostelijk deel opgesplitst. `De Kade’ wordt gekenmerkt door enerzijds de GDV-locatie met o.a. Praxis, Gamma, Karwei, Leen Bakker en Carpet Right. Anderzijds wordt het gevormd door het grootschalige fabriekscomplex van DAF en het voormalige Friesland Campina complex (nu: De Caai), dat de komende jaren getransformeerd gaat worden naar een nieuwe binnenstedelijke locatie met een mix aan functies (o.a. wonen, kantoor, horeca). Voor het overige bestaat het bedrijventerrein vooral uit kleinschalige en middelgrote industriële, groothandels- en ambachtsbedrijven in het midden- en kleinbedrijf, zoals Coolen Dekzeilen, Boels Verhuur, Boma Coatings, All Safe, B-Covered, Aannemersbedrijf Van Rijswijck en EKC-Bouwcenter. Tenslotte is op steenworp afstand van dit project één van de grootste nieuwbouwwijken van Eindhoven ontwikkeld, te weten het project “Berckelbosch”. Deze nieuwbouw ontwikkeling betreft een nieuw tuindorp van circa 900 woningen gebouwd in de typische jaren dertig stijl.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van de locatie met eigen vervoer is goed te noemen. Op korte afstand bevindt zich de rondweg rondom Eindhoven-centrum, via welke diverse hoofdinvalswegen, o.a. Geldropseweg, Helmondseweg en Leenderwerg, alsmede de twee op- en afritten van het snelwegennet A2 (Eindhoven-Maastricht) en A67 (Antwerpen-Venlo) binnen vijf minuten te bereiken zijn. Voor wat betreft openbaar vervoer is er op slechts 150 meter afstand aan de Ruysdaelbaan een bushalte aanwezig et frequente verbinding naar NS Station Eindhoven Centraal.

ONDERSCHEIDEND
- Uitstekende verhouding tussen het aantal m2’s bedrijfsruimte ten opzichte van het beperkte aantal m2 kantoorruimte;
- Mooie hoekunit;
- Goede vrije hoogte bedrijfsruimte;
- Buitenterrein;
- Daglicht in de bedrijfsruimte;
- Airconditioning kantoorruimte;
- Goed parkeren.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Tongelre, Sectie E, Nummer 2742, Grootte 10 are 80 centiare.

DATUM BESCHIKBAAR
Per 1 februari 2025, in overleg eerder mogelijk.

HUURCONDITIES
Huurprijs: € 43.500,00 per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.

Huurtermijn: Vijf jaar.

Verleningstermijn: Vijf jaar.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Huurbetaling: Per kwartaal.

Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2015=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het (CBS).

Zekerheidsstelling:
1. Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten inclusief B.T.W.
* geldig tot en met 6 maanden na oplevering;
* geldig ten opzichte van rechtsopvolgers van verhuurder;
* opeisbaar in geval van faillissement van huurder.
of
2. Waarborgsom, de hoogte van het bedrag bedraagt 3 maanden huur en servicekosten inclusief B.T.W.

BTW: Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het object per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage (90%) blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van B.T.W. Partijen zullen bij de huurovereenkomst opteren voor B.T.W. belaste huur/ verhuur. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig het in de algemene bepalingen ROZ gestelde.
Huurovereenkomst: ROZ-model 2015, huurovereenkomst en Algemene Bepalingen en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan