Resultaten laden ...

Industrieweg 71 a

421 m2 bedrijfsruimte te huur in Nunspeet

Kenmerken

Huurprijs € 60 m²/jaar
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Nunspeet-West
Bedrijventerrein Feithenhof

Op industrieterrein Feithenhof in Nunspeet wordt u deze bedrijfshal van ca. 421 m2 met gebruik van een drietal laaddocks en gedeelde faciliteiten waaronder een keuken/pantry en toilet aangeboden. De hal heeft een hoogte van ca. 6 meter en is voorzien van een betonvloer. Aan de voorzijde kan gebruik gemaakt worden van een drietal laaddocks en naar wens is het mogelijk om de bedrijfshal middels een wand af te sluiten.

Boven en naast deze bedrijfshal wordt door ons kantoor nog 1.212 m2 bedrijfshal en ca. 471 m2 kantoorruimte aangeboden. De bedrijfshallen zijn eenvoudig met elkaar in verbinding te stellen en het geheel is ook in combinatie te huur.

Ligging:
De bedrijfshal ligt op een gunstige locatie op industrieterrein Feithenhof in Nunspeet. Feithenhof is goed bereikbaar en ligt op korte afstand van de Rijksweg A28 (Amersfoort-Zwolle) en het NS-station. Verder zijn voorzieningen zoals winkels en het centrum op enkele minuten afstand.

Voorzieningen:
• Gebruik van drie laaddocks;
• Gedeeld gebruik van toilet en keuken/pantry.

Bestemming:
Het geheel valt onder bestemmingsplan "Nunspeet west" en heeft de enkelbestemming "Bedrijventerrein". Bedrijven tot milieucategorie 3.2 vallen hier binnen.

Vloeroppervlak:
Totaal ca. 421 m2 bedrijfshal. Het huren in combinatie met de naastgelegen bedrijfshal van ca. 1.212 m2 kan in overleg.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurprijs:
€ 60,- p/m2 per jaar excl. BTW.

Levering en diensten:
G/W/E verrekend verhuurder op narekening op basis van het aantal gehuurde M2’s.

Omzetbelasting:
Er wordt geopteerd voor belaste verhuur, c.q. de huurprijs wordt verhoogd met omzetbelasting. Indien er niet wordt geopteerd voor belaste verhuur, wordt de huurprijs verhoogd met een nader door de accountant van verhuurder vast te stellen percentage.

Aanvaarding:
Nader overeen te komen.

Optie-/voortzettingstermijn:
In overleg.

Contract:
ROZ-huurcontract voor kantoor- en bedrijfsruimte, versie 2015 met bijbehorende algemene bepalingen.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huur ingangsdatum, op basis van de wijziging van het maand prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bijzonderheden:
Het hierbij aangebodene wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

Disclaimer:
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbieding is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan