Resultaten laden ...

Industriestraat 34 B

351 m2 bedrijfsruimte te huur in Nuland

Kenmerken

Huurprijs € 2.500 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Bedrijventerrein Nuland
Bedrijventerrein DE TERP (BT NULAND)

Object
Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van deze nieuwe en moderne bedrijfsruimte, gelegen aan de Industriestraat, nabij de Rijksweg. Deze bedrijfshal, gebouwd in 2023, biedt een royale bedrijfsruimte van ca. 351 m², met een goothoogte van 6,60 meter en een nokhoogte van 8,00 meter. De bedrijfshal is gelegen op een perceel met bedrijfswoning. In overleg kan de bedrijfsruimte worden voorzien van een toilet en pantry. Daarnaast is er een mogelijkheid tot overname van de huidige stellingen en de elektrische heftruck.

Omgeving
De bedrijfshal bevindt zich aan de Industriestraat op het bedrijventerrein De Terp, ten zuiden van het centrum van Nuland. De directe omgeving wordt gekenmerkt door een mix van groothandels-, ambachtelijke en industriële bedrijven, vaak gecombineerd met bedrijfswoningen.

Bereikbaarheid
Het object ligt dicht bij de Rijksweg, waardoor de op- en afritten van de snelweg A59 ('s-Hertogenbosch - Oss) binnen enkele minuten bereikbaar zijn. Nuland heeft een centrale ligging in noordoost-Brabant, in de driehoek Eindhoven – ’s-Hertogenbosch – Nijmegen, waardoor deze steden binnen een half uur te bereiken zijn. Bovendien zijn er op enkele minuten loopafstand bushaltes van het regionale busvervoer.

Plaatselijk bekend
Industriestraat 34 B
5391 BR Nuland

Kadastraal bekend
gemeente : Nuland
sectie : B
nummer : 5418
grootte : 1.010 m² (gedeeltelijk)
bron : Kadaster Eindhoven

Duurzaamheid
Het object is voorzien van de volgende duurzame voorzieningen:
- gevelisolatie;
- dakisolatie;
- isolerende beglazing;
- ledverlichting;
- zonnepanelen.

Opleveringsniveau
Bedrijfsruimte:
- elektrische roldeur en 3 loopdeuren;
­- een vlakke betonvloer;
­- verlichting bedrijfsruimte.

Terrein:
­- het terrein is verhard middels klinkers;
­- voorzien van riolering;
­- verlichting;

Parkeren
Het object is voorzien van parkeerplaatsen.

Huurprijs
€ 2.150,- per maand excl. BTW en servicekosten.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks verhoging, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het C.B.S.

Huurtermijn
In overleg.

Betalingsverplichting
Huur per maand vooruit, incl. de daarover verschuldigde BTW.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur, inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Omzetbelasting
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject bij ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer)
door de inspecteur der belastingdienst wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de terzake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Aanvaarding
In overleg.

Huurcontract en algemene bepalingen
Door verhuurder zal de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230a BW, met bijbehorende Algemene Bepalingen, zoals die zijn vastgelegd door de Raad voor Onroerende Zaken en op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te ’s-Gravenhage en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/20,
gehanteerd worden.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan