Resultaten laden ...

Hoofdweg-Noord 5

426 m2 bedrijfsruimte te koop in Nieuwerkerk

Kenmerken

Prijs € 835.000 v.o.n.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Verspreide huizen Achter Esse
Bedrijventerrein Kleine Vink

Te koop Steenbakkerij 5 in het "Sprengelpark"!

Dit is een unieke kans voor ondernemers op zoek naar een moderne, duurzame en representatieve bedrijfsruimte. Op het nieuwe bedrijventerrein "Sprengelpark" in Nieuwerkerk aan den IJssel worden in totaal 17 bedrijfsunits ontwikkeld, waarvan onder andere Unit C5 te koop wordt aangeboden. Andere units komen in een later stadium voor verhuur beschikbaar. Deze unit is ideaal voor bedrijven die een combinatie van kantoor-, opslag-, showroom- en/of productieruimte willen benutten.

Sprengelpark ligt op het bedrijventerrein "Kleine Vink", een terrein dat momenteel volop in ontwikkeling is. Het bedrijventerrein bevindt zich tussen de Hoofdweg, rijksweg A20 en de Hornbach, en ligt aan de noordoostzijde van "Kleine Vink". Het terrein is bereikbaar via twee toegangswegen vanaf het bedrijventerrein "Kleine Vink". Deze showroomunit beschikt over een eigen toegang vanaf de Hoofdweg-Noord, wat de zichtbaarheid en toegankelijkheid van deze units vergroot.

De unit zelf heeft een totale oppervlakte van 426 m², verdeeld over een begane grond van 213 m² en een verdieping van eveneens 213 m². De unit beschikt daarnaast over negen eigen parkeerplaatsen, wat de parkeermogelijkheden voor personeel en bezoekers ruimschoots faciliteert. De bouw van deze unit zal op 10 oktober 2024 van start gaan.

Sprengelpark en specifiek deze unit is geschikt voor een breed scala aan bedrijven, zoals aannemers, reclamebureaus, woninginrichters en groothandels. Deze unit biedt flexibiliteit voor het combineren van verschillende functies, zoals kantoorruimte, opslag, showroom en productie. Iedere unit op het terrein is voorzien van een reclamebord van 1,5 bij 1,5 meter naast de entreedeur. Deze unit biedt daarnaast de mogelijkheid om doosletters op de luifel te plaatsen, wat zorgt voor extra zichtbaarheid en een professionele uitstraling. Houd wel rekening met de milieucategorie, deze is vastgesteld op categorie 3.2. Dit betekent dat de unit geschikt is voor bedrijven met een lichte tot matige milieubelasting.

De voorzieningen zijn uitgebreid. De unit is uitgerust met slangen voor vloerverwarming op zowel de begane grond als de verdieping, wat zorgt voor een aangename werkomgeving gedurende het hele jaar. De meterkast bevat eigen aansluitingen voor glasvezel, water en elektriciteit, wat zelfstandige en betrouwbare aansluitingen garandeert. Voor de brandveiligheid is er op de begane grond een brandslanghaspel geïnstalleerd, voorzien van een terugslagklep die is aangesloten op de waterleiding. De trappen naar de verdieping zijn gemaakt van vurenhout en de verdiepingsvloer is uitgevoerd in kanaalplaten met een vloerbelasting van 500 kg/m². De vloer op de begane grond heeft een hoge vloerbelasting van 2000 kg/m², wat deze geschikt maakt voor diverse soorten zware apparatuur en opslag. Het gebouw is goed geïsoleerd met een RC-waarde van 6,3 m²K/W voor het dak, 4,7 m²K/W voor de buitenwanden en 3,7 m²K/W voor de bedrijfsvloer, waardoor energie-efficiëntie gewaarborgd is.

De Vereniging van Eigenaren (VvE) speelt een rol in het beheer van de gemeenschappelijke voorzieningen en het onderhoud van het terrein. De bijdrage aan de VvE voor de unit bedraagt € 10,00 per m² per jaar. Deze bijdrage kan in de toekomst fluctueren op basis van besluiten die door de VvE worden genomen. Daarnaast is er een eenmalige bijdrage in de opstartkosten voor de VvE van € 250,00 per unit.