Resultaten laden ...

Hoefsmidstraat 44 E

36 - 355 m2 bedrijfsruimte te huur in Hoogvliet

Kenmerken

Huurprijs € 3.500 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Hoogvliet-Noord
Bedrijventerrein Hoogvliet

Multifunctionele bedrijfsruimte geschikt voor diverse bedrijfsdoeleinden gelegen op het goed gesitueerde bedrijventerrein Gadering in Hoogvliet Rotterdam aan de Hoefsmidstraat 44E. Het object bestaat uit circa 355 m² bedrijfs- en circa 72 m² kantoorruimte.

LOCATIE
Het object is gelegen op bedrijventerrein Gadering, dat bekend staat om zijn strategische ligging nabij belangrijke uitvalswegen zoals de A15 en A4 en de diversiteit aan bedrijven. De nabijgelegen uitvalswegen zorgen voor directe verbindingen met zowel het provinciale als landelijke hoofdwegennet (inclusief de A15 en A4), wat gunstig is voor de bereikbaarheid van onder andere de Rotterdamse havengebieden, de industriële zones Botlek, Europoort en Maasvlakte, evenals diverse stedelijke bestemmingen in groot Rotterdam. Daarnaast bevindt bedrijventerrein Gadering zich op korte afstand van metrostation Tussenwater en winkelcentrum Hoogvliet, waar winkels, restaurants en supermarkten te vinden zijn.

VLOEROPPERVLAKTE
ca. 355 m² bedrijfsruimte
ca. 47 m² entresol
ca. 36 m² kantine op begane grond
ca. 36 m² kantoorruimte

BESTEMMING
Het object valt onder bestemmingsplan 'Hoogvliet Noordoost', vastgesteld bij raadsbesluit d.d. 03-02-2023. Het object is bestemd als 'Bedrijventerrein' en is bestemd voor bedrijven tot en met categorie 4.2 van de lijst van bedrijfsactiviteiten behorende bij de bestemmingsregels. Nadrukkelijk niet bestemd voor een auto- en/of garagebedrijf. Indien u vragen heeft over de bestemming neem dan contact op met ons kantoor.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd en is onder meer voorzien van:

Bedrijfsruimte:
- betonvloer;
- vrije hoogte van ca. 6,30 m1;
- nutsvoorzieningen tot aan de meterkast;
- handmatig bedienbare overheaddeur;
- heater;
- brandblusmiddelen.

Kantoorruimte:
- pantry;
- airconditioning;
- radiatoren;
- toilet en urinoir.

DATUM VAN OPLEVERING
Per direct.

SERVICEKOSTEN
€ 350,- per maand exclusief btw. In het voorschot servicekosten is tevens opgenomen verbruik van elektra, gas en water.

HUURPERIODE
5 jaar.

HUURPRIJS
Op aanvraag.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden inclusief servicekosten en btw.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

OVERIGE CONDITIES
Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de 'Hoefsmidstraat 44E te Hoogvliet Rotterdam'. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het object. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015 met bijbehorende algemene voorwaarden en aangevuld met bepalingen van verhuurder.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor btw belaste verhuur. Ingeval huurder de btw niet kan verrekenen zal de huurprijs in worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor btw belaste verhuur.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan