Resultaten laden ...

Hazenkoog 14

3.415 m2 bedrijfsruimte te koop in Alkmaar

Kenmerken

Prijs € 2.770.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Beverkoog

Te huur / Te Koop 2 vrijstaande bedrijfsgebouwen met kantoor

Gelegen aan de Hazenkoog 14 + 16 bieden wij u deze combinatie van 2 vrijstaande bedrijfspanden aan.
De bedrijfspanden hebben een totale oppervlakte van circa 3.065 m² bvo. De totale grondoppervlakte bedraagt 4.485 m².
Beide gebouwen zijn goed onderhouden, beschikken over zeer functionele bedrijfsruimte v.v. voldoende vrije hoogte, overheaddeuren en zelfs kraanbanen.

De kantoorruimte is bij de gebouwen gelegen aan de voorzijde en deze is modern afgewerkt, voorzien van airconditioning en glasvezel.
Onderstaand geven we een overzicht van de kenmerken en bijzonderheden per gebouw. Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging ter plaatse.

HAZENKOOG 14
Aan de voorzijde van het gebouw zijn parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig. Via de entree komt men in de kantoorruimte. Deze is recent gemoderniseerd en voorzien van airconditioning, systeemplafonds, led-verlichting, centrale verwarming en kabelgoten met aansluitingen.
Ook op de eerste verdieping is kantoorruimte aanwezig
De sanitaire voorzieningen en de was- en kleedruimten zijn keurig en modern.

De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van circa 6 meter en is uitgerust met betonvloeren met een vloerbelasting van circa 2.000 kg/m². De toegang gaat via meerdere overheaddeuren en in het dak zijn diverse daglichtkoepels aanwezig. De verwarming gaat middels verwarmingspanelen tegen het plafond/dak.

In de bedrijfshal zijn 2 kraanbanen aanwezig (Abus 2 ton).

Aan de achterzijde ligt er circa. 350 m² aan buitenterrein.

Oppervlakten:
Bedrijfsruimte circa 835 m²
Kantoorruimte begane grond circa 245 m²
Kantoorruimte 1e verdieping circa 245 m²
Totaal circa 1.325 m² bvo

HAZENKOOG 16
De opzet van dit gebouw is vergelijkbaar, maar groter dan nr 14.
Ook hier zijn aan de voorzijde van het gebouw parkeerplaatsen aanwezig en de toegang tot de kantoorruimte op de begane grond en eerste verdieping. Ook is er een grote kantine aanwezig.

Alle ruimten zijn netjes afgewerkt en direct te gebruiken. De sanitaire voorzieningen en de was- en kleedruimten zijn wederom keurig.
De bedrijfsruimte is groter dan bij nr. 14. Ook deze bedrijfsruimte heeft een uitstekende vrije hoogte, daglichtkoepels en een goede toegankelijkheid middels overheaddeuren.

In deze bedrijfsruimte zijn 2 bovenloopkranen aanwezig (Konecranes 2 ton).

Oppervlakten:
Bedrijfsruimte circa 1150 m²
Kantoorruimte begane grond circa 295 m²
Kantoorruimte 1e verdieping circa 295 m²
Totaal circa 1.740 m² bvo

Locatie:
Het object is gelegen op bedrijventerrein de Beverkoog. Dit terrein is circa 60 hectare groot en gelegen aan de noordkant van Alkmaar. De typen bedrijven die hier gevestigd zijn, zijn onder andere productie, groothandel, distributie, logistiek, transport, bouw, detailhandel in auto's, boten, caravans.

Bereikbaarheid:
Gesitueerd op bedrijventerrein Beverkoog aan de doorgaande weg, te midden van lichte industriële bedrijven en kantoren. Gelegen nabij de noordelijke ontsluiting van het bedrijventerrein, hetgeen een goede verbinding vormt naar Heerhugowaard, Hoorn en richting Haarlem en Amsterdam.

Bestemming:
De voor 'Bedrijf' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
Een bedrijf en/of het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten die staan vermeld in de categorieën 1 tot en met 4 van de Staat van bedrijfsactiviteiten

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan