Resultaten laden ...

Grote Woerdlaan 36 F

1.887 m2 bedrijfsruimte te huur in Naaldwijk

Kenmerken

Huurprijs € 15.000 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Hoge Woerd
Bedrijventerrein De Woerd

Deze showroom met bedrijfsruimte is gelegen in een bedrijvige en zeer goed bereikbare omgeving binnen de Gemeente Westland op een unieke zichtlocatie. De showroom bevindt zich aan een van de hoofdwegen in Naaldwijk en kenmerkt zich door de centrale ligging en is uitermate geschikt als autoshowroom.

SHOWROOM
De showroom aan de voorzijde van het pand is ca. 1.166 m2 VVO groot en beschikt onder meer over:
• Gecoate vloer (deels);
• Vloertegels (deels);
• 2 lichtstraten voor natuurlijk lichtinval;
• Voldoende verlichting:
• Brandblusmiddelen;
• 3 verkoopruimtes;
• Elektrische overheaddeur (4,1m breed x 4,2m hoog);
• Een maximale vrije hoogte van ca. 5,5m;
• Een interne elektrische overheaddeur voor toegang naar de bedrijfsruimte/werkplaats;
• Twee schuifpuien aan de voorzijde van de showroom van elk 2,35 meter breed;
• Een frontbreedte van in totaal ca. 49,5 meter;
• 2 gasgestookte heaters;
• Entresolvloer van ca. 39 m² VVO groot.

De showroom is voorheen in gebruik geweest als autoshowroom. Door de aanwezigheid van de schuifpuien aan de voorzijde is het mogelijk ook buiten auto’s ten toon te stellen.

BEDRIJFSRUIMTE
De naastgelegen bedrijfsruimte is ca. 487 m2 VVO groot en is voorheen in gebruik geweest als autowerkplaats. De bedrijfshal is onder meer voorzien van:
• Betonnen vloer;
• 2 elektrische overheaddeuren (4m breed x 4,20m hoog);
• Een maximale vrije hoogte van ca. 5,5m;
• 1 lichtstraat voor natuurlijk lichtinval;
• Verlichting;
• Ruim voldoende krachtstroompunten;
• Persluchtleiding exclusief compressoren;
• 2 gasgestookte heaters;
• Kantineruimte op de 1e etage voorzien van pantry.
• Sanitaire voorzieningen met doucheruimte;
• Loodskantoor.

Tevens is boven de loodskantoren nog een houten verdiepingsvloer gerealiseerd met een totale oppervlakte van ca. 195 m2 VVO, welke is voorzien van magazijnstellingen voor de opslag van klein materieel.

BOUWJAAR
Het pand is in 1986 gebouwd en opgeleverd.

PARKEREN
Bij het object behoren in totaal 22 parkeerplaatsen, waarvan 13 aan de korte zijde en 9 aan de achterzijde.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein De Hoge Woerd’ is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.2 toegestaan. Tevens is er een specifieke vorm van detailhandel-1 toegestaan, dat wil zeggen dat er een autogaragebedrijf is toegestaan.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijventerrein De Woerd in Naaldwijk is centraal gelegen in de gemeente Westland en is dan ook goed bereikbaar via het provinciale wegennetwerk. Vanwege de centrale ligging in Naaldwijk zijn omliggende dorpen goed bereikbaar. Ook zijn de Rijkswegen A4 (Den Haag – Amsterdam) en A20 (Rotterdam) op enkele minuten rijafstand gelegen.

Tevens is binnen 5 minuten loopafstand de bushalte ‘’Industriestraat’’ gelegen, welke een directe verbinding heeft met het centrale busstation van Naaldwijk. Via het centrale busstation van Naaldwijk zijn omliggende dorpen en steden als Rotterdam, Den Haag en Delft goed te bereiken met het openbaar vervoer.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 15.000,- excl. BTW per maand.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder is zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van contracten met de desbetreffende nutsbedrijven, alsmede overige abonnementen en voorzieningen.

Uitsluitend de watermeter wordt gedeeld met het naastgelegen kantoor, welke nog in gebruik is bij de verhuurder.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

BESCHIKBAAR
In overleg. Een snelle oplevering behoort tot de mogelijkheden.

ENERGIELABEL
Een energielabel zal door de verhuurder aan huurder worden verstrekt.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
Uitgangspunt is een huurovereenkomst voor 5 + 5 jaar. Overige termijnen zijn in overleg met de eigenaar.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld, waarbij het uitgangspunt is dat het registergoed als artikel 7:290 BW ruimte wordt verhuurd.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan