Resultaten laden ...

Grobbendonkstraat 30

100 - 460 m2 bedrijfsruimte te huur in Eindhoven

Kenmerken

Huurprijs € 55.000 /jaar
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Tempel
Bedrijventerrein DE TEMPEL/ VLOKHOVEN

TE HUUR - GROBBENDONKSTRAAT 30 & TURNHOUTLAAN 13 - BEDRIJFSRUIMTE MET KANTOORRUIMTE

PERCEELGROOTTE
640 m².

TOTALE OPPERVLAKTE
560 m².

PARKEERPLAATSEN
5

HUURPRIJS
€ 55.000,00 per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.

VERLENGINGSTERMIJN
Vijf jaren.

BESCHRIJVING
Instapklare bedrijfsruimte/showroom met kantoorruimte met twee entrees en klein buitenterrein.

OPPERVLAKTEN
Ca. 460 m2 bedrijfsruimte op de begane grond alsmede ca. 100 m2 showroom/kantoorruimte op de eerste verdieping. Daarnaast beschikt het object aan de achterzijde over een (omheind) buitenterrein van ca. 150 m2.

LOCATIE/LIGGING
Het object is gelegen op bedrijventerrein ”De Tempel” tussen de Grobbendonkstraat en de Turnhoutlaan. Op het bedrijventerrein zijn onder andere de navolgende bedrijven gevestigd: St. Pieter, Boerenbond, ANAC Wascentrale, Fitness First, VMG Fietshuis en makelaarskantoor Van Uffelen. 

PARKEREN
Het eigen (omheinde) terrein aan de Grobbendonkstraat kan aangewend worden ten behoeve van parkeren, daarnaast gratis parkeren in de openbare parkeerhavens langs de straat.

HUURCONDITIES
Huurprijs:
€ 55.000,00 per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.

Servicekosten:
Niet van toepassing.

Huurtermijn:
Tot en met 31 augustus 2027.

Opzegtermijn:
Twaalf maanden.

Verlengingstermijn:
Vijf jaren.

Huurbetaling:
Per maand.

Huurindexering:
Jaarlijks conform CPI-index.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief B.T.W.

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het object per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage (90%) blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van B.T.W. Partijen zullen bij de huurovereenkomst opteren voor B.T.W. belaste huur/verhuur. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig het in de algemene bepalingen ROZ gestelde.

Huurovereenkomst:
ROZ-model 2015, huurovereenkomst en Algemene Bepalingen en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

CONTACT
Een bezichtiging is écht van toegevoegde waarde! Zo krijgt u pas écht gevoel over het object en haar omgeving. Bel Q Bedrijfslocaties B.V. op 040-2 12 22 12. Wij komen graag, snel en met plezier!
De verhuurder is onze opdrachtgever: bij een transactie betaalt opdrachtgever ons honorarium. U bent Q geen enkele vergoeding verschuldigd.