Resultaten laden ...

Galliersweg 31 Q

30 - 370 m2 bedrijfsruimte te huur in Oss

Kenmerken

Huurprijs € 55 m²/jaar
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Danenhoef
Bedrijventerrein DANENHOEF

Object
De bedrijfsunit is gelegen in het bedrijvencentrum “Passe-Partout”. Het complex is in 2012 gerenoveerd, waarbij onder andere gevelbeplating, dak, roldeuren en ramen / kozijnen zijn vernieuwd waardoor het geheel weer een moderne eigentijdse uitstraling heeft. Het complex bestaat uit twee gebouwen met daar tussenin een ruim binnenterrein ten behoeve van ontsluiting en parkeren. Het complex is met zicht gelegen aan de N329 nabij Boels verhuur en Venrooy Utility Vehicles.
Dit object is niet geschikt voor bedrijven in de autosector.

Bereikbaarheid
Het object is aan de provinciale weg Graafsebaan - N329 gelegen. Via deze provinciale weg zijn de op- en afritten van de autosnelwegen A59 (Oss - ’s-Hertogenbosch) en A50 (Eindhoven – Nijmegen) binnen enkele autominuten te bereiken. Oss kent een noordelijke ligging in noordoost-brabant tussen de steden ’s-Hertogenbosch en Nijmegen, waardoor beide binnen een half uur rijden zijn te bereiken.

Indeling objecten
Bedrijfsruimte met kantoorruimte, gescheiden toiletten en pantry.

Oppervlakteverdeling
Ca. 370 m² bedrijfsruimte en ca. 30 m² kantoorruimte.

Opleveringsniveau
De bedrijfsunit is voorzien van een vlakke betonvloer, 2 overheaddeuren, TL-verlichting en lichtstraat.
De kantoorruimte is voorzien van TL verlichting en wordt verwarmd middels radiatoren. In de binnenkomst hal is een toilet met wasbak en een pantry gesitueerd. De unit is aangesloten op gas, water en elektra.

Parkeren
Het complex is voorzien van een ruim binnenterrein ten behoeve van parkeren. Het buitenterrein is geheel omheind middels gaas- / spijlenhekwerk met daarin een dubbele toegangspoort.

Huurprijs
€55,- per m² per jaar. Exclusief BTW en servicekosten.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks verhoging, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het C.B.S.

Huurtermijn
In overleg.

Betalingsverplichting
Huur per maand vooruit, incl. de daarover verschuldigde BTW.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur, inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Omzetbelasting
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject bij ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingdienst wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de terzake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Aanvaarding
In overleg.

Huurcontract en algemene bepalingen
Door verhuurder zal de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230a BW, met bijbehorende Algemene Bepalingen, zoals die zijn vastgelegd door de Raad voor Onroerende Zaken en op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te ’s-Gravenhage en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/20, gehanteerd worden.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan