Resultaten laden ...

Fluorweg 49 H

218 m2 bedrijfsruimte te huur in Amersfoort

Kenmerken

Huurprijs € 2.000 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Uraniumweg
Bedrijventerrein Isselt

ALGEMEEN
Ontdek deze prachtige nieuwgebouwde bedrijfsunit met gedeeltelijke verdiepingsvloer, gelegen op bedrijventerrein 'Isselt' in Amersfoort. De beschikbare ruimte beslaat ongeveer 190 m², waarvan circa 162 m² op de begane grond en ongeveer 28 m² op de verdieping. De voorkant heeft een breedte van 9 meter en de unit is circa 18 meter diep. De vrije hoogte bedraagt circa 6 meter.
De unit is voorzien van een overheaddeur. De bovenverdieping heeft grote raampartijen. Dit zorgt voor veel natuurlijk licht, wat eventueel kantoorwerk prettig maakt. Met een moderne uitstraling, gekenmerkt door veel glas aan de voorzijde en onderhoudsarme gevelbekleding, zijn deze bedrijfspanden aantrekkelijk voor verschillende soorten gebruikers.
Eventueel is ook de naastgelegen bedrijfsruimte beschikbaar en zijn deze 2 unit aan elkaar te koppelen waardoor een oppervlakte ontstaat van circa 324 m² op de begane grond.

LOCATIE
Bedrijventerrein Isselt, met een totale grootte van 189 hectare, heeft een strategische ligging aan de rivier de Eem en ligt nabij de Amersfoortse binnenstad, het centraal station en het moderne Eemplein. Het kent een enorme variëteit aan bedrijven.
Isselt is zowel met eigen als openbaar vervoer goed bereikbaar. De snelwegen A1 en A28 bevinden zich op enkele minuten rijden en er is een goede busverbinding met het station.
Een gedeelte van het bedrijventerrein, de zogenaamde ‘Kop van Isselt, wordt de komende jaren samen met vier andere gebieden rondom de binnenstad ontwikkeld tot een duurzaam en divers nieuw stadsgebied met volop ruimte voor nieuwe woningen, winkels, werkruimtes en cultuur (ontwikkeling ‘Langs Een en Spoor’). Nu al bieden het nabijgelegen Eemplein en omgeving volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te ontspannen op de pleinen, in het groen of langs het water. Met de ontwikkeling van ‘Langs Eem en Spoor’ wordt het gebied alleen nog maar aantrekkelijker.

BEREIKBAARHEID
Uitstekende bereikbaarheid met nabijheid van de rijkswegen A1 (7 minuten) en A28 (11 minuten). Daarnaast is er een goede busverbinding met NS-Station Amersfoort-Centraal.
200 – 300 m tot de bus (lijn 1);
2 – 3 km tot de A28;
1 – 2 km tot de A1.

VLOEROPPERVLAK
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van de unit is 190 m2:
Begane grond: 162 m2(circa 9 x 18 meter)
Verdieping: 28 m2

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 2.000,-- per maand, exclusief btw en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
Huurder is direct contractant van de openbare Nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelf contracten af te sluiten voor o.a. gas, water en elektra.

OPLEVERING
Het object zal casco worden opgeleverd. Eventuele aanpassingen zijn in overleg met verhuurder mogelijk.

PARKEREN
Drie (3) parkeerplaatsen zijn inbegrepen bij de bedrijfsunit.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan