Resultaten laden ...

Floris Versterlaan 63 C

156 m2 bedrijfsruimte te huur in Leiden

Kenmerken

Huurprijs € 1.425 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Groenoord
Bedrijventerrein De Hallen

Deze (gasloze) multifunctionele kantoor-/bedrijfsunit is nu beschikbaar voor verhuur. De unit zal door de eigenaar nog voorzien worden van een compleet inbouwpakket en is derhalve na oplevering direct te betrekken. In overleg kan er in dit stadium nog rekening gehouden worden met specifieke huurderswensen.

De unit is uitermate geschikt voor zakelijke dienstverleners, particuliere dienstverleners of organisatie die behoefte hebben aan bedrijfs-/opslagruimte met kantoor.

De unit is onderdeel van de nieuwbouwontwikkeling ‘Leidse Baan2 @Werkpark Groenoord’. Dit project omvat 23 zelfstandige en multifunctionele bedrijfsunits met een unieke uitstraling, onder meer door de bamboe gevelbekleding. De bouw van Leidse Baan2 @Werkpark Groenoord is inmiddels volledig afgerond, dus rij gerust eens langs om het hoogwaardige opleveringsniveau en de unieke uitstraling van het project zelf te ervaren.

Locatie
Ideaal gelegen op een steenworp afstand van het Centraal Station en het centrum van Leiden. Slechts 1.000 meter van Leiden Centraal, per fiets binnen 5 minuten bereikbaar en lopend binnen 15 minuten. Nabij uitvalswegen richting A4 en A44. De locatie is zowel met het openbaar vervoer, alsmede per auto goed te bereiken. Kortom; een bedrijfsruimte op deze locatie is de perfecte uitvalsbasis voor uw bedrijf!

Oppervlak
Ca. 78 m² BVO, verdeeld over de begane grond en de 1e verdieping.

Wijze van oplevering
De bedrijfsunit wordt onder andere voorzien van:

- Entreeportaal;
- LED verlichting;
- Toilet;
- Koel-/verwarming units of vloerverwarming;
- Keukenblok v.v. koelkast en vaatwasser;
- PVC vloeren;
- Kabelgoten met elektra- en databekabeling;
- Gestucte en gesausde wanden.

Het opleveringsniveau is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Bestemming/gebruik
Volgens het bestemmingsplan ‘Groenoordbedrijven’ zijn er op de locatie bedrijven toegestaan van milieucategorie 1, 2 en 3.1, alsmede niet?geluidgevoelige maatschappelijke voorzieningen, zoals een huisarts?, tandarts? of fysiotherapiepraktijk, wellness voorzieningen, sportvoorzieningen en particuliere? en zakelijke dienstverlening. Zelfstandige kantoren en detailhandel zijn niet toegestaan.

Huurvoorwaarden

Vraaghuurprijs
€ 1.425,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorschot servicekosten
Het voorschot servicekosten is vastgesteld op € 50,- per maand, te vermeerderen met omzetbelasting. Jaarlijks zal er een afrekening plaatsvinden.

De bedrijfsunit is voorzien van eigen nutsaansluitingen voor water en elektra (de unit is gasloos), derhalve zal huurder zelf contracten afsluiten met de nutsleveranciers.

Huurtermijn
5 jaar + 5 verlengingsjaren.

Huurprijsbetaling
Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg.

Parkeervoorzieningen
De kantoor-/bedrijfsruimte heeft de beschikking over één eigen parkeerplaats. Verder is er (betaalde) parkeergelegenheid in de directe omgeving aanwezig.

Disclaimer
De laatste foto’s zijn impressie foto’s, het toekomstige afwerkingsniveau kan afwijken. ?

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan