Resultaten laden ...

Dienstenweg 23

398 m2 bedrijfsruimte te huur in Vorden

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Verspreide huizen Delden en Veldwijk
Bedrijventerrein Werkveld Oost

TE HUUR: Bedrijfshal met kantoor-/receptieruimte in Vorden!

OBJECT/LIGGING
Op een uitstekende zicht locatie op het bedrijventerrein 't Werkveld bieden wij dit bedrijfsobject aan bestaande uit een bedrijfshal met kantoor- /receptieruimte op de begane grond en op de eerste verdieping een entresol, kantoorruimte, toilet en bergruimte. Het ruime buitenterrein is voorzien van bestrating. Aan verduurzaming is ook gedacht, op het dak zijn 56 zonnepanelen aanwezig waardoor de kantoorruimte over een A+++++ label beschikt. Tot het verhuurbare behoort ook de mandeligheid van 30% op het achtergelegen perceel (parkeerplaats). Het object is in gebruik geweest als garagebedrijf, maar leent zich goed voor meerdere doeleinden. De gevestigde bedrijven in de omgeving zijn actief in de handel, bouw, industrie en dienstverlening.

OPPERVLAKTE
Begane grond receptie / kantoren: circa 58 m²
Begane grond werkplaats: circa 230 m²
1e verdieping opslag: circa 60 m²
1e verdieping kantoren/kantine/berging: circa 50 m²

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Vorden, sectie B, nummer 2576 gedeeltelijk, groot circa 1.000 m².

BESTEMMING
Bij de gemeente Bronckhorst valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan "Stedelijk Gebied Veegplan 2017-2" en heeft hierin de enkelbestemming "Bedrijventerrein". U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het pand is o.a. voorzien van:
- meterkast;
- verwarming;
- airconditioning;
- verlichting;
- toiletgroep;
- pantry;
- overheaddeuren;
- 56 zonnepanelen.

BEREIKBAARHEID
De bedrijfsruimte heeft een goede bereikbaarheid met zowel eigen- en openbaar vervoer. De bushalte is gelegen op ca. 150 meter afstand en het treinstation is gelegen op ca. 2 autominuten. De Rijksweg A1 ligt op ongeveer 25 autominuten. De plaatsen Zutphen en Lochem liggen in de nabijheid.

PARKEERGELEGENHEID
Parkeerplaatsen optioneel bij te huren.

HUURPRIJS
Op aanvraag.

ZEKERHEIDSSTELLING
3 maanden huur.

AANVAARDING
In overleg.

DISCLAIMER
Alhoewel deze tekst met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kunnen noch opdrachtgever noch Thoma Post Bedrijfsmakelaars aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze tekst, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan