Resultaten laden ...

De Hofjes 44

175 - 933 m2 bedrijfsruimte te huur in Middelharnis

Kenmerken

Huurprijs € 11.500 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Middelharnis-nieuwbouw

Ruim opgezet en in 2012 nieuw gebouwd bedrijfsobject met een showroom, werkplaats en verhard buitenterrein, gelegen op een prominente zichtlocatie aan de Zuidelijke Randweg in Middelharnis!

Metrages (BVO)

Begane grond:
Circa. 600 m² showroom/ kantoor.
Circa. 333 m² bedrijfsruimte/ werkplaats.

Verdieping:
Circa. 175 m² kantoor/ kantine/ magazijn.

Totale perceeloppervlakte: 3116 m²

Algemeen:
Het pand is opgebouwd met een stalen constructie en heeft betonnen vloeren op zowel de begane grond als de verdieping. De wanden zijn bekleed met geïsoleerde sandwichpanelen en de voorzijde heeft glazen puien met thermische beglazing. Het lessenaarsdak is van staal en bedekt met geïsoleerde kunststof dakbedekking. Verwarming en warm water worden verzorgd door een gasgestookte CVinstallatie, met vloerverwarming op de begane grond en radiatoren op de verdieping. Het gebouw is voorzien van aansluitingen voor gas, water, elektriciteit (inclusief krachtstroom), telefoon en internet, en is
aangesloten op het gemeentelijk riool. Het pand wordt verhuurd inclusief alle roerende zaken zoals; Kantoormeubels, autobruggen, en alle tools om direct een autobedrijf te starten.

Indeling:
Aan de voorzijde van het gebouw bevindt zich een ruime showroom met balie en plavuizenvloer. Verder zijn er twee spreekkamers, een toiletruimte met aparte dames- en herentoiletten, een berging, magazijn en kantoorruimte. De werkplaats, met zes overheaddeuren, strekt zich uit over de volledige breedte van de achterzijde van het pand. Ook zijn er een inpandige autowasplaats en milieuvriendelijke opslagfaciliteiten aanwezig.

Voorzieningen:
- Betonvloer
- Krachtstroom
- Lichtstraten
- Luchtbehandeling
- Mechanische ventilatie
- Overheaddeuren
- Pantry
- Toilet
- Compressor
- Autobruggen
- Olievaten
- Washok
- Balie
- Stellingen
- Keuken
- Omkleedruimte
- Showroom deuren.

Huurcondities:
Huurprijs: €11.500,- excl. BTW per maand

Servicekosten: Op aanvraag

Huurtermijn: Minimaal één jaar.

Opzegtermijn: 3 maanden.

Aanvaarding: Per direct.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van 3 maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan