Resultaten laden ...

De Hanze 6

226 - 340 m2 bedrijfsruimte te huur in Herten

Kenmerken

Huurprijs € 4.100 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Soester Hoogt

Te huur ‘’de Hanze 6 in Herten’’. Zeer representatieve bedrijfshal met ruime showroom/ kantoor ruimtes. Dit in 2013 opgeleverde pand beschikt over totaal 566m2 bruikbare oppervlakte. Het geheel is gelegen op een omheind perceel van ruim 925m2.

Oppervlakte
Bedrijfshal van 340m2, inclusief 50m2 entresol.
Kantoren begane grond 142m2
Kantoren 1e verdieping 84m2

Ligging en bereikbaarheid
Bedrijventerrein ‘De Hanze’ biedt ruimte voor bedrijvigheid in diverse sectoren. De Zuidelijke Stadsrand is strategisch een zeer goed gelegen locatie. Het pand zelf ligt op ca. 500 meter van de op- en afritten van de autosnelweg A73 (Hoogvonderen-Venlo

Aan de eerste afslag van de A73, komend vanuit het zuiden. Samen met locatie ‘de Schoof’ en ‘Kantorenlocatie Merum’ biedt dit gebied ruimte voor bedrijvigheid in diverse sectoren. De Zuidelijke Stadsrand is strategisch een zeer goed gelegen locatie, direct aan de op- en afrit naar de A73, die Roermond naar het zuiden met de A2 verbindt richting Maastricht en naar het noorden Richting Venlo. Een snelle verbinding met de grensregio en het Ruhrgebied is door de N280 en A52 eveneens een feit.

Parkeren
6 parkeerplaatsen op eigen afgesloten terrein, uit te breiden aan de zijkant van het pand naar 12 parkeerplaatsen.

Bestemmingsplan
Bestemming: Bedrijventerrein, de aangewezen gronden zijn bestemd voor: het uitoefenen van bedrijfsactiviteiten die staan vermeld in de categorie 2, 3.1 en 3.2 van de Lijst van bedrijfsactiviteiten met uitzondering van geluidzoneringsplichtige inrichtingen, detailhandel, bedrijven die vallen onder het Bevi, propaantanks met een inhoud kleiner dan 13 m³ waarvan de veiligheidsafstanden, zoals aangegeven in artikel 3.28 van het Activiteitenbesluit tot buiten de bouw perceelsgrens reiken en horecabedrijven.

Opleveringsniveau

Kenmerken:

Kantoren ;
- Voorzien van WTW + airco installatie
- Centrale verwarming
- 2 WC’S voorzien
- Keukenblok
- Aparte internetkamer
- Aluminium draai/kiep kozijnen

Bedrijfshal ;
- Gehele overspanning
- Vrije hoogte van 7m
- Monoliet betonvloer
- Elektrische rolpoort/ overheaddeur van 4m1 breed en 5m1 hoog
- Loopdeur
- Lichtstraat
- Brandhaspel
- 220V en 380V stroompunten
- Gasheater
-Omheind terrein, voorzien van afsluitbare poort

Huurcondities

Huurprijs: € 4100,- per maand excl. BTW

Huurtermijn: 5 + 5 jaar

Aanvaarding: Op korte termijn

Opzegtermijn: 12 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing.

Goedkeuring

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan