Resultaten laden ...

De Hammen 51

185 - 1.056 m2 bedrijfsruimte te huur in Ravenstein

Kenmerken

Huurprijs € 72.500 /jaar
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Verspreide huizen Ravenstein en Huisseling
Bedrijventerrein DE BULK II

Locatie
Het object is prominent gelegen op de hoek van De Hammen / Bulk aan de buitenrand van bedrijventerrein De Bulk II te Ravenstein. De Bulk II is een nieuw en modern bedrijventerrein dat uitstekend bereikbaar is voor gemotoriseerd verkeer via de A50 (Eindhoven-Nijmegen), want het is namelijk direct aan een op-/afrit van de A50 gevestigd. Het bedrijventerrein is kleinschalig van opzet en omvat kleine en middelgrote ondernemingen waaronder bijvoorbeeld De Plintenfabriek, Warsco Nederland N.V., Konings Groep en Fire Proof B.V.

Object
Het object zelf betreft een moderne bedrijfsruimte (bouwjaar 2019) van circa 652 m² met daarvoor een magazijn-/expeditieruimte van circa 184 m². Vanuit de bedrijfsruimte is, middels een overheaddeur, nog een afgesloten overkapping van circa 30 m² te bereiken. De bedrijfsruimte is deels voorzien van een (betonnen) verdiepingsvloer (circa 220 m²) waar tevens de kantine (circa 22 m²), toiletten en nog een kantoorruimte (circa 15 m²) zijn gesitueerd.

Aan de voorzijde (direct grenzend aan de bedrijfsruimte) is een kantoorruimte van circa 148 m² (verdeeld over twee verdiepingen) gerealiseerd. Het betreffen mooie, open vloeroppervlakten voorzien van grote raampartijen met zicht op de bedrijfsruimte en de landerijen aan de overzijde van de straat.

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte kent een vrije hoogte van circa 6,85 meter! De vrije hoogte onder de verdiepingsvloer bedraagt circa 2,9 meter. Het opleveringsniveau omvat o.a. een betonvloer voorzien van vloerverwarming en koeling via een lucht-lucht warmtepomp, elektrisch bedienbare overheaddeur(en), geperforeerde damwandprofielbeplating, ledverlichting, brandslanghaspel(s), poederblussers en een krachtstroomaansluiting van maar liefst 160 Ampère!

In de bedrijfsruimte is een (betonnen) verdiepingsvloer aangebracht (draagkracht circa 490 kg/m²). Hier zijn tevens de kantine (voorzien van modern keukenblok met close-in-boiler), dames-/herentoilet en extra (kantoor)kamer gesitueerd.

De kantoorruimte (energielabel A++) heeft een eigen entree en is voorzien van vloerverwarming, visgraat motief eiken houten vloeren, airco-units, ledverlichting en een dames- en herentoilet.

Parkeren
Direct voor het object bestaat de mogelijkheid tot parkeren voor circa 17 personenauto's en bevindt zich de ondergrondse afvalcontainer.

Bestemming
Het bedrijfspand is gelegen in bestemmingsplan "Bedrijventerrein De Bulk- Oss- 2013" en heeft hierin de bestemming 'Bedrijf-1' met functieaanduiding 'bedrijf van categorie 2-3' en als zodanig zijn uitsluitend bedrijven toegestaan die voorkomen in de categorieën 2 tot en met 3. Geluidzoneringsplichtige en risicovolle inrichtingen zijn uitgesloten.

Detailhandel in ABC-goederen, grove bouwmaterialen, landbouwwerktuigen, zonwering, vijvers, tenten, zwembaden en tuinhuisjes zijn toegestaan met dien verstande dat er sprake moet zijn van een overwegend lokaal of beperkt regionaal verzorgingsgebied. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan