Resultaten laden ...

De Derde Hoeve 7

178 m2 bedrijfsruimte te koop in Maasdijk

Kenmerken

Prijs € 805.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt De Vierde Hoeve
Bedrijventerrein Maasambacht

Wonen en werken op één plek? Dan is dit uw kans! Op bedrijventerrein De Derde Hoeve komt binnenkort een bedrijfshal met volledig afgewerkte bedrijfswoning en dakterras beschikbaar voor de verkoop. Dit unieke object betreft ca. 178,3 m2 VVO bedrijfsruimte, ca. 22 m2 VVO entreeruimte ten behoeve van de bedrijfswoning alsmede de bedrijfshal, ca. 139 m2 VVO woonruimte en ca. 19 m2 VVO dakterras. Het bedrijventerrein is gelegen nabij de dorpskern van Maasdijk en kent tevens een uitstekende bereikbaarheid met omliggende dorpen.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is in totaal ca. 178,3 m2 VVO groot en is gelegen op de begane grond. De bedrijfsruimte is toegankelijk via de centrale entree en is onder meer voorzien van:
• Ca. 22 m2 VVO entreeruimte ten behoeve van de bedrijfswoning alsmede de bedrijfshal;
• Een afsluitbaar magazijn met erboven een entresolvloer;
• Elektrische overheaddeur;
• Een maximale vrije hoogte van ca. 4,5 meter;
• Verlichting;
• Kabelgoot;
• Meterkast v.v. gas/water/elektriciteit en Caiway aansluiting;
• Palletstellingen;
• Toiletruimte.

WOONRUIMTE
Via de centrale entree voorzien van twee loopdeuren, is de bedrijfswoning op de verdieping bereikbaar middels een vaste trapopgang, welke tevens is voorzien van een stoellift. De woning van ca. 139 m2 VVO groot verkeerd in een goede staat van onderhoud en is modern ingericht. Dankzij de hoekligging is er voldoende natuurlijk lichtinval in de woonkamer en open keuken.

De woning beschikt over gestucte wanden en een gestuct plafond met inbouwspots. De keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser, combimagnetron, gasgestookte pitten een afzuiging. Het zonnige dakterras van ca. 19 m2 VVO is via de woonkamer toegankelijk. Verder is de bedrijfswoning onder meer voorzien van:
• Twee slaapkamers met vloerbedekking waarvan één is voorzien van inloopkast;
• Rolluiken;
• Toiletruimte;
• Berging t.b.v. opstelplaatsen wasmachines en droger;
• Volledig betegelde badkamer met inloopdouche;
• Opslagruimte (achter de woonkamer);
• Houtgestookte haard;
• Verwarming middels vloerverwarming, Cv ketel en radiatoren.

BOUWJAAR
Het pand is in 2004 gebouwd en opgeleverd.

PARKEREN
Bij het object behoren 4 parkeerplaatsen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen nabij de dorpskern van Maasdijk. Daarmee is het object goed gelegen ten opzichte van de Rijksweg A20. Binnen enkele autominuten zit u op de snelweg. Ook zijn middels het Westerleeplein en Maasdijkplein omliggende dorpskernen in de Gemeente Westland eveneens goed bereikbaar. De Rijksweg A4 richting Den Haag – Amsterdam is eveneens goed bereikbaar via knooppunt Westerlee – De Lier of Burgemeester Elsenweg – Veilingroute.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Naaldwijk
Sectie: F
Nummer: 5230
Oppervlakte: 3 are en 23 centiare
Appartementsrecht: 1 en 2

Het object is in 2015 gespitst in 2 appartementsrechten, waarbij de woning in privé eigendom is en de bedrijfshal zakelijk eigendom betreft.

FISCALITEITEN
Het object is in 2013 in eigendom verkregen. Sindsdien zijn er geen grootschalige verbouwingen uitgevoerd. Derhalve kan het object vrij van BTW verkocht worden.

Het overdrachtsbelastingtarief van bedrijfsmatigvastgoed bedraagt in 2024 10,4 %. Voor de bedrijfswoning geldt, mits de woning voor een langere tijd zelf wordt bewoond, een overdrachtsbelastingtarief van 2%.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘Kern Maasdijk’ is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.1 toegestaan. Uitsluitend op de verdieping is een bedrijfswoning toegestaan.

KOOPPRIJS
De vraagprijs van het object bedraagt € 805.000,- k.k. vrij van BTW.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
Een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen binnen 2 weken na verkrijgen financiering.

BESCHIKBAAR
In overleg.

ENERGIELABEL
De bedrijfswoning beschikt over energielabel A en is geldig tot 30 augustus 2034.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. De genoemde metrages gemeten conform NEN2580 meting.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan