Resultaten laden ...

Dalweg 30

250 m2 bedrijfsruimte te koop in Oostvoorne

Kenmerken

Prijs € 389.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Verspreide huizen in het Oosten
Bedrijventerrein Pinnepot

Voor verkoop is beschikbaar deze bedrijfsruimtes met een totaal oppervlak van ca. 250 m² VVO gelegen aan de Dalweg 30 in Oostvoorne. Het perceel beschikt over een bedrijfsruimte met entresolvloer. Door de hoge ramen kan er op de entresolvloer een prettige kantoorruimte met natuurlijk lichtinval gerealiseerd worden.

De bedrijfsruimte is gelegen op een perceel eigen grond van 253 m².

Locatie:
Het bedrijventerrein ligt in Oostvoorne (Voorne aan Zee) nabij de rijksweg A15. Dit is de belangrijkste uitvalsweg richting de randstad en overige rijkswegen. De Rotterdamse haven, Maasvlakte 2, Botlek en Europoort-Rotterdam liggen binnen handbereik. In 2024 wordt de Blankenburgtunnel in gebruik genomen waardoor het bedrijventerrein onderdeel wordt van de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag en ook het Westland een directe verbinding heeft met Oostvoorne.

Vraagprijs:
€ 389.000,-- kosten koper.

Oppervlakte:
Het totale oppervlak bedraagt ca. 250 m² VVO en is als volgt verdeeld:

- Begane grond ca. 175 m²;
- Entresolvloer ca. 75 m².

Metrages indicatief op basis van eigen meting.

Eigendom:
Gemeente Oostvoorne, Sectie C, nummer 2133.

Wijze van oplevering:
Het object wordt vrij van huur opgeleverd en in de huidige staat "as is" verkocht.

Bestemming:
Het bestemmingsplan "Bedrijventerreinen Westvoorne 2014" van de gemeente Voorne aan Zee is van toepassing. Het object heeft de bestemming bedrijventerrein met de functie aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.2'.

Aanvaarding:
In overleg.

Voorbehoud:  
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:  
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van het object, gelegen aan Dalweg 30 te Oostvoorne. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden. Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele kooptraject.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan