Resultaten laden ...

Cruquiuszoom 56

100 m2 bedrijfsruimte te koop in Cruquius

Kenmerken

Prijs € 225.000 k.k.
Servicekosten € 59 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Cruquius-Dorp
Bedrijventerrein Cruquius-Zuid
Bouwjaar 2020
Aantal bouwlagen 2
Typische oppervlakte bouwlaag 100 m²

Bent u op zoek naar een veelzijdig bedrijfspand op een uitstekende locatie?
Dit pand aan de Cruquiuszoom biedt u 100 m² bedrijfsruimte op de begane grond en 100 m² kantoorruimte op de bovenverdieping, ideaal voor diverse bedrijfsactiviteiten.

KENMERKEN VAN HET PAND

Bedrijfsruimte: 100 m² op de begane grond, voorzien van een overhead deur, ideaal voor logistiek en opslag.
Kantoorruimte: 100 m² op de bovenverdieping, inclusief een moderne visgraatvloer, perfect voor een representatieve werkruimte.
Toiletten: Zowel op de begane grond als op de bovenverdieping aanwezig.
Keuken: Gelegen op de bovenverdieping en klaar voor gebruik.
Locatie: Gelegen in de Cruquius, met uitstekende bereikbaarheid en nabijheid van voorzieningen.

VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

Bij binnenkomst in dit bedrijfspand valt direct de praktische indeling op. De begane grond biedt 100 m² aan bedrijfsruimte, uitgerust met een elektrische overhead deur, wat ideaal is voor laden en lossen van goederen. Deze ruimte is perfect voor opslag, productie of andere bedrijfsactiviteiten.

Via de trap bereikt u de bovenverdieping, waar 100 m² aan moderne kantoorruimte op u wacht. De kantoorruimte is voorzien van een stijlvolle visgraatvloer, die niet alleen een luxe uitstraling geeft, maar ook zorgt voor een professionele werkomgeving. Daarnaast vindt u hier een volledig ingerichte keuken, wat ideaal is voor de lunchpauzes of een kop koffie tijdens een vergadering.

Het pand beschikt over toiletten op zowel de begane grond als de bovenverdieping, wat het gebruiksgemak voor u en uw medewerkers vergroot.

De ligging van dit pand in de Cruquius aan de Cruquiuszoom 56 is strategisch en goed bereikbaar, met diverse voorzieningen in de nabijheid. Dit maakt het een aantrekkelijke locatie voor zowel u als uw klanten.

UNIEKE KANS

Dit bedrijfspand biedt een uitstekende combinatie van werk- en opslagruimte, met moderne faciliteiten en een gunstige ligging. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de mogelijkheden die dit pand u te bieden heeft.

De vraagprijs is exclusief overdrachtsbelasting en btw.

CONTACT