Resultaten laden ...

Braillestraat 11

169 m2 bedrijfsruimte te huur in Berkel-Enschot

Kenmerken

Huurprijs € 2.250 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Oudeland
Bedrijventerrein Oudeland

Te huur: Volledig afgebouwde hoekunit aan de Braillestraat 11, Berkel en Rodenrijs

Bent u opzoek naar een modern en ruim bedrijfspand met zowel een kantoorruimte als een bedrijfshal? Dan hebben wij nu deze prachtige hoekunit aan de Braillestraat 11 in Berkel en Rodenrijs, gelegen op het bedrijventerrein Oudeland. Deze volledig afgewerkte hoekunit kan per direct worden opgeleverd. Het pand is helemaal klaar voor de verhuur en biedt u ook nog eens alle faciliteiten die u nodig heeft voor uw onderneming.

De hoekunit beschikt over voldoende ruimte op zowel de begane grond (ca. 85 m2) als op de eerste verdieping (ca. 85 m2). De begane grond is voorzien van een handige loopdeur met bovenlicht, een elektrisch bedienbare overheaddeur (4,0m breed x4,1m hoog) en een raam aan de zijkant van het pand. Vrije hoogde 4,20m en vloerbelasting 2000 kg/m2. De begane grond beschikt over vloerverwarming, een pantry en een volledig getegeld toilet. Daarnaast is er ook een grondgebonden warmtepomp geïnstalleerd inclusief grondboring, wat zorgt voor lage energiekosten. Deze warmtepomp heeft ook de mogelijkheid tot koelen.

De eerste verdieping is bereikbaar via een luxe houten trap voorzien van een bordes. Dit is verplicht vanaf trappen hoger dan 4m. De volledige afgewerkte kantoorverdieping is voorzien van een systeemplafond met LED verlichting, een ruim aantal WCD’s en data aansluitingen. De vloer is voorzien van pvc. De grote ramen aan twee zijden zorgen voor een overvloed aan daglicht. De pantry op de eerste verdieping is voorzien van zowel een vaatwasser als een koelkast. Daarnaast beschikt de pantry op de eerste verdieping over warmwater middels een close-in boiler.

Bij deze prachtige hoekunit horen ook nog eens twee parkeerplaatsen. Ideaal voor uw personeel en klanten, zij zijn altijd voorzien van een parkeergelegenheid. Daarnaast zijn er in de nabije omgeving meerdere openbare parkeerplaatsen beschikbaar.

Kenmerken van de hoekunit:

- Ruimte: Ca. 85 m2 BVO begane grond en ca. 85 m2 BVO op de eerste verdieping, waardoor er voldoende ruimte is voor diverse bedrijfsactiviteiten.
- Ingang: De begane grond is voorzien van een handige loopdeur met bovenlicht, een automatische overheaddeur.
- Vloerverwarming: Zowel de begane grond als de kantoorverdieping is voorzien van vloerverwarming.
-Vloerverkoeling: Op de eerste verdieping is het kantoor voorzien van verkoeling via de vloer.
- Grondgebonden warmtepomp: Er is een grondgebondenwarmtepomp geïnstalleerd op de begane grond en is inclusief grondboringen, wat zorgt voor lagere energiekosten.
- Toilet: Een volledig getegeld toilet is aanwezig op de begane grond.
- Daglicht: Op de begane grond is een raam aan de zijkant van het pand, waardoor u profileert van veel natuurlijk daglicht. Op de eerste verdieping zorgen grote ramen aan twee zijden voor een overvloed aan daglicht, waardoor een fijne en inspirerende werkomgeving wordt gecreëerd.
- Pantry: Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping is een pantry gerealiseerd. Hierbij is op de eerst verdieping zowel een vaatwasser als een koelkast aanwezig. Warmwater is voorzien middels een close in boiler.
- Parkeerplaatsen: Bij het pand horen twee parkeerplaatsen, waardoor uw personeel en klanten altijd verzekerd zijn van parkeergelegenheid. Daarnaast zijn er meerdere openbare parkeerplaatsen aanwezig.

De hoekunit bevindt zich op een afgesloten terrein, wat zorgt voor extra veiligheid en privacy voor uw bedrijf. Het terrein is overdag geopend en s ’avonds gesloten, maar is te openen door u als huurder. De locatie het bedrijventerrein Oudeland biedt tevens uitstekende bereikbaarheid en talloze mogelijkheden voor uw onderneming.

Huurprijs:
€ 2.250,00 per maand excl. BTW

Servicekosten:
€ 65,00 per maand excl. BTW

Huurbetaling:
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

Datum oplevering:
Per direct

Huurtermijn:
5 jaar + 5 jaar

Huurverhoging:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld in juli 2003 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 11 juli aldaar ingeschreven onder nummer 72/2003.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal een kwartaalverplichting.

Reclamevoering:
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.