Resultaten laden ...

Bovensteweg 91

89 m2 bedrijfsruimte te huur in Mook

Kenmerken

Huurprijs € 850 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Bedrijventerrein Korendal

Bent u op zoek naar een hoogwaardige, nieuwbouw bedrijfshal in Mook. Zoek niet verder! Deze prachtige bedrijfshal, gelegen aan de Bovensteweg 91, biedt alles wat u nodig heeft voor uw bedrijfsactiviteiten.

De bedrijfshal bevindt zich op een fijne locatie met een prima ligging in de omgeving. Via de nabijgelegen N271 is er een directe aansluiting op de A73 en A77. Bovendien zijn Nijmegen en de Duitse grens op een steenworp afstand. Verder biedt de dorpskern van Mook verschillende voorzieningen zoals een supermarkt, winkels en horecazaken.

Oppervlakte:
+ Totaal: ca. 81 m2
+ Vrije hoogte: ca. 8 meter

Kenmerken:
+ Bestemming: Toegestaan tot en met categorie 5.1, geschikt voor diverse bedrijfsactiviteiten. Het bestemmingsplan is op te vragen via ons kantoor.

+ Vrije hoogte: Maar liefst 8 meter, ideaal voor opslag en gebruik van grotere machines.

+ Overheaddeur: Voor gemakkelijke toegang van voertuigen en vracht.

+ Betonvloer: Sterke en duurzame vloer, geschikt voor zware belasting.

+ Lichtinval: Dankzij meerdere ramen profiteert u van veel natuurlijk daglicht, wat bijdraagt aan een prettige werkomgeving.

+ Aanvaarding: In overleg.

Met een moderne uitstraling en hoogwaardige afwerking is deze bedrijfshal perfect voor zowel startende ondernemers als gevestigde bedrijven die op zoek zijn naar uitbreiding. De strategische ligging zorgt voor goede bereikbaarheid en biedt een uitstekende zichtlocatie voor uw bedrijf.

Mis deze unieke kans niet en plan vandaag nog een bezichtiging!