Resultaten laden ...

Beyerinckweg 17 P

120 m2 bedrijfsruimte te koop in Werkendam

Kenmerken

Prijs € 245.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Grote Waard
Bedrijventerrein BRUINE KILHAVEN V

Beyerinckweg 17P | Hoogwaardige bedrijfsruimte met kantoorruimte gelegen in het bedrijfsverzamelgebouw "Trapezium" te Werkendam.

ALGEMEEN
Het object beschikt over een functionele bedrijfsruimte (ca. 60 m²) op de begane grond en een instapklare kantoorruimte (ca. 60 m²) op de eerste verdieping. De bedrijfsruimte op de begane grond is o.a. voorzien van een betonvloer, een overheaddeur, verlichting en een toiletruimte. De gescheiden entree geeft zowel toegang tot de bedrijfsruimte als de kantoorruimte. Het kantoor is volledig ingericht en o.a. voorzien van vloerafwerking, systeemplafonds met inbouwarmaturen, kabelgoten, airconditioning, pantry met inbouwapparatuur, een afgewerkt toilet en zonwering. De bedrijfsunit beschikt over twee eigen parkeerplaatsen.

STERKE PUNTEN
- Gelegen in net onderhouden bedrijfsverzamelgebouw
- Volledig instapklaar
- Twee eigen parkeerplaatsen
- Veel natuurlijk daglichtinval

OPPERVLAKTEN
- Ca. 60 m² bedrijfsruimte begane grond
- Ca. 60 m² kantoorruimte eerste verdieping

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWAARD
De bedrijfsruimte is gesitueerd op een hoeklocatie van het bedrijfsverzamelgebouw “Trapezium” Het bedrijfsverzamelgebouw is in 2012 gerealiseerd. Het gebouw bestaat op de begane grond uit bedrijfsruimten met daarboven kantoorruimten. Middels een oprit is een plein op het dak te bereiken waar kleinere bedrijfsruimten gesitueerd zijn. Het object is opgetrokken middels een betonconstructie. De gevels zijn t.h.v. de begane grond opgetrokken uit antracietkleurig metselwerk in spouw. T.h.v. de eerste verdieping met het kantoor bestaat de gevel uit houten geveldelen. T.h.v. de derde verdieping bestaan de gevels uit horizontaal geplaatste ribbeplating. Bij de derde verdieping is een kleine overstek gerealiseerd.

PARKEREN EN TERREIN
De bedrijfsunit beschikt over 2 eigen parkeerplaatsen:
- 1 eigen parkeerplaats op de begane grond voor de deur
- 1 eigen parkeerplaats op het parkeerdek

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Ter plaatse is het bestemmingsplan "Bruine Kilhaven V" van kracht, de bestemming betreft bedrijfsdoeleinden. Te gebruiken als bedrijfsruimte met kantoorruimte.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het Trapezium is centraal gelegen op bedrijventerrein 'de Bruine Kilhaven' te Werkendam. Het betreft een net onderhouden bedrijventerrein met regionale bekendheid. Het bedrijventerrein heeft het keurmerk “Veilig Ondernemen” en is buiten werktijden afgesloten met slagbomen en kentekenregistratie. Bij het bedrijventerrein bevindt zich een uitstekende horecagelegenheid en een tweetal brandstofverkooppunten.
Op korte afstand bevindt zich de rijksweg A-27. De rijksweg A-27 heeft middels knooppunt Gorinchem aansluiting op de rijksweg A-15. Ten zuiden bevindt zich knooppunt Hooipolder met de aansluiting op de A-59.

KADASTER
Gemeente: Werkendam
Sectie: P
Perceelnummer: 1518
Index: A1

VRAAGPRIJS
€ 245.000,-- k.k. excl. btw

VERENIGING VAN EIGENAREN
VVE van toepassing, het betreft 'Vereniging van eigenaars gebouw "Trapezium II" aan de Ir. Lelystraat te Werkendam'. Het aandeel van de Beyerinckweg 17P (appartementsindex 1) bedraagt conform de splitsingsakte 130/3994 deel.

AANVAARDING
Per direct beschikbaar

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

ZEKERHEIDSSTELLING KOOP
Bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom dient binnen vier weken na koopovereenstemming te worden gedeponeerd bij de notaris.

COURTAGE
Mocht door de bemiddeling van Hofstede® Bedrijfshuisvesting een transactie tot stand komen, bent U ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd. De verkoper treedt op als opdrachtgever richting de makelaar.

VOORBEHOUD
Eventuele kooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring is verleend, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan